Închide meniul
VIDEO

Octavian Popescu a devenit ultras! Imaginile bucuriei de după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Tu mă înnebunești… Așa vă vrem mereu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 13:26 / Actualizat: 24 iulie 2023, 22:48

Octavian Popescu a devenit ultras! Imaginile bucuriei de după CFR Cluj – FCSB 0-1: Tu mă înnebunești… Așa vă vrem mereu!”

Octavian Popescu a devenit ultras! Imaginile bucuriei de după CFR Cluj - FCSB 0-1

Octavian Popescu / captură Instagram

Octavian Popescu a devenit ultras! Tânărul jucător al FCSB-ului „a erupt” de bucurie după victoria în fața campioanei CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus, cu scorul de 1-0, în fața celor de la CFR Cluj, grație golului marcat de Malcom Edjouma, din pasa lui Octavian Popescu.

Octavian Popescu a devenit ultras! Imaginile bucuriei de după CFR Cluj – FCSB 0-1

Imediat după fluierul de final al partidei CFR Cluj – FCSB, a pornit „fiesta” în tabăra roș-albastră. Octavian Popescu s-a filmat în timp ce cânta alături de fanii din Peluza Nord, ca un adevărat ultras.

„Tu mă înnebunești… Ale, ale, ale, Peluza Nord ale… Este! Așa vă vrem mereu!”, a strigat Octavian Popescu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FCSB=STEAUA! (@steauabucuresti1947)

Reclamă

Octavian Popescu nu va evolua la Voluntari, după ce s-a dus să sărbătorească alături de fani

Octavian Popescu a fost schimbat în minutul 90+3 al partidei cu CFR Cluj. Însă, în loc să se ducă direct la vestiar, tânărul fotbalist s-a oprit să sărbătorească împreună cu suporterii roș-albaștri.

Gestul lui Octavian Popescu l-a nemulțumit pe „centralul” Sebastian Colțescu, care i-a arătat cartonașul galben. Și, prin urmare, extrema FCSB-ului va fi suspendată pentru meciul cu FC Voluntari, din cauza cumului de cartonașe galbene.

Deian Sorescu, mesaj ambițios după ce a învins-o pe CFR Cluj

La finalul partidei din „Gruia”, Deian Sorescu a declarat faptul că a venit, la FCSB, pentru a se lupta la titlul de campion.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, am mai prins vremea aşa. Terenul a fost cât de cât ok la cum a fost frigul de afară şi la cum a fost vremea acum două zile. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, să luăm trei puncte foarte importante.

Nu vreau să mă gândesc la calcule sau să mă uit la diferenţa de puncte. Vreau să iau meci cu meci, de asta am venit la FCSB, ca să mă lupt la campionat. Mă bucur că fac parte dintr-un grup aşa de frumos, băieţii sunt tineri, foarte, foarte talentaţi şi sper să ne arătăm valoarea meci de meci.

Nu îmi mai simt picioarele, sincer. A fost foarte, foarte rece. Mă bucur că am reuşit să rezist 90 de minute. A fost greu să joc din prima 90 de minute, trebuia să mă acomodez şi eu încet-încet. Sper să mă acomodez mult mai bine decât am făcut-o până acum. E prea puţin important cine joacă, important e că suntem o familie, un grup frumos şi puternic şi sper să câştigăm fiecare meci.

Sunt trei puncte importante. E o victorie importantă pentru că e o echipă cu care ne luptăm acolo sus. Dar trebuie să luăm meci cu meci şi să avem răbdare, pentru că campionatul încă se joacă”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Recomandări
  • Octavian Popescu a sărbătorit alături de suporteri victoria cu CFR Cluj
  • Octavian Popescu a pasat la golul marcat de Malcom Edjouma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și