Închide meniul

Octavian Popescu a fost monitorizat de Atletico Madrid! Adrian Ilie: „M-au sunat”. Mesaj vehement pentru „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2022, 20:39

Octavian Popescu a fost monitorizat de Atletico Madrid! Adrian Ilie: „M-au sunat. Mesaj vehement pentru „perla lui Gigi Becali

Octavian Popescu a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova

Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Octavian Popescu a fost monitorizat de Atletico Madrid. Anunţul a fost făcut de Adrian Ilie. Fostul atacant al Valenciei şi al naţionalei României a recunoscut că a fost sunat de oficiali ai granzilor din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu l-a dezamăgit însă pe Adrian Ilie. „Nu este într-o scădere de formă, cred că nu mai joacă fotbal în acest moment”, a fost mesajul vehement pe care i l-a transmis „Cobra”.

Octavian Popescu a fost monitorizat de Atletico Madrid. Anunţul făcut de Adrian Ilie

A avut o perioadă foarte bună acum ceva timp, în care îi ieșeau cam toate lucrurile… Este însă genul puțin umflat de presă, iar toate lucrurile veneau de la sine. S-a dovedit după aceea că nu era chiar așa…

După părerea mea, nu este într-o scădere de formă, cred că nu mai joacă fotbal în acest moment. Ar trebui să discute cineva de la club cu el, pentru că talent se vede că are, dar trebuie să-l echilibreze cumva… Cu muncă și tactic…

Faci o fază în careu, o pierzi și nu faci defensiv nimic. L-am urmărit cu atenție la câteva meciuri, și la echipă națională atunci când a jucat, și nu este normal ca un fotbalist așa de tânăr să aibă o atitudine defensivă, mai ales că joacă în atac. Când primește mingea, face o preluare în lateral, nu în față cum ar fi normal, înseamnă că nu mai are încredere în el.

Reclamă

Și dacă în timpul meciului îi iese un dribling, începe să-l repete și pe al doilea, iar dacă nu i-a ieșit o ia de la capăt în aceeași linie. E din ce în ce mai mare lipsa de încredere. E o presiune mare din partea lui, nu din partea altcuiva. Dacă ai o presiune cu altcineva nu e benefic, înseamnă că nu poți să joci. Dacă în România ai probleme, ce faci la alt nivel?”, a declarat Adrian Ilie la fanatik.ro.

Adi Ilie: „Am impresia că a uitat să mai joace fotbal”

„Cobra” a dezvăluit că Tavi Popescu a fost dorit de Atletico. Madrilenii i-au cerut să le ofere referinţe despre „perla” lui Gigi Becali.

L-am urmărit special la meciul cu Finlanda de la echipa națională. Special m-am uitat, pentru că m-au sunat ca să le dau o părere de-a mea undeva de afară, o echipă… M-a sunat o echipă din Spania, ca să le spun ce văd eu la acel jucător. E o echipă din Primera, din primele 4. În sensul în care au terminat anul trecut, nu anul ăsta, că…”, a precizat Adi Ilie, care a spus în cele din urmă că era vorba de Atletico.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Ilie nu a stat pe gânduri când a fost întrebat dacă Octavian Popescu poate deveni un jucător mai mare decât el.

Azi dacă aș da un răspuns… Nu! Nu cred… Nu pentru că nu e în formă, ci, după cum a zis și Gigi Becali, am impresia că a uitat să mai joace fotbal. Ca și cum în momentul de față el este din nou la copii și juniori. A uitat parcă elementele de bază!„, a reacţionat fostul internaţional român.

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Tavi Popescu

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Octavian Popescu. Patronul FCSB îl evalua la 50 de milioane în urmă cu câteva luni, însă acum crede că fotbalistul „nu face nici doi lei”.

22 de meciuri a bifat Octavian Popescu pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competițiile, dar nu a înscris niciun gol. Are în cont un assist în Liga 1 și unul în preliminariile Conference League. Totuși, Tavi rămâne al doilea cel mai bine cotat jucător de la FCSB, cu o valoare de piață de patru milioane de euro.

Nu am cum să pierd, la ora asta, să zicem că am 5 milioane de euro dați, a costat 10 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Deci sunt 15 milioane, dacă vând societatea nu iau 15 milioane pe toți jucătorii pe care îi am?

Atunci înseamnă că sunt pe câștig. Dacă vrea Dumnezeu, pot să iGigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei” Octavian Popescuntru în Liga Campionilor, sau poți un jucător ca Tavi Popescu să explodeze, acum nu face nici doi lei. Cum spuneam atunci o sută de milioane, dar acum spun că nu face nimic”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Ilie, dezamăgit de Octavian Popescu
  • Atacantul de 19 ani putea ajunge la Atletico Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și