Închide meniul

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! „Dublă” superbă în FCSB – Gloria Buzău

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 22:11

Reclamă
Octavian Popescu a „spart gheaţa şi a marcat primul gol după mai bine de un an! „Dublă superbă în FCSB – Gloria Buzău

Octavian Popescu a marcat primul gol după mai bine de un an, în FCSB - Gloria Buzău

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primele goluri, după mai bine de un an, în duelul dintre FCSB şi Gloria Buzău. Decarul roş-albaştrilor a punctat spectaculos, din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la Gloria Buzău, în etapa a 12-a din Liga 1. Duelul de pe Arena Naţională este în format live text, pe AS.ro.

Octavian Popescu a marcat primele goluri, după mai bine de un an, în FCSB – Gloria Buzău

Update: Octavian Popescu a reuşit „dubla”, în meciul cu Gloria Buzău. Decarul roş-albaştrilor a punctat în repriza secundă, în minutul 67.

Octavian Popescu a marcat în minutul 39 al duelului cu Gloria Buzău. Mijlocaşul a transformat perfect o lovitură liberă, la care portarul trupei lui Eugen Neagoe nu a avut nicio şansă.

Acesta a fost primul gol marcat de Octavian Popescu, după o „secetă” de mai bine de un an. Concret, „perla” lui Gigi Becali a marcat ultimul gol pe 24 septembrie 2023, într-un meci cu Sepsi, din Liga 1. Partida respectivă a fost câştigată de roş-albaştri cu scorul categoric de 5-2.

Reclamă
Reclamă

Octavian Popescu a ratat începutul de sezon al FCSB-ului, după ce în vară a fost operat. Mijlocaşul a revenit pe teren în meciul de la jumătatea lunii august, cu Poli Iaşi, din etapa a şasea de Liga 1.

Octavian Popescu a bifat al treilea meci consecutiv ca titular la FCSB, în campionat. Decarul roş-albaştrilor a mai prins primul 11 şi la duelurile cu Petrolul şi cu Sepsi.

La meciurile cu PAOK şi cu RFS, din Europa League, Octavian Popescu a fost lăsat pe banca de rezerve, fiind trimis în teren pe parcursul partidelor.

Reclamă

Iniţial, Gloria Buzău a deschis scorul pe Arena Naţională. Alexandru Jipa a marcat spectaculos, după ce i-a driblat fără emoţii pe Ionuţ Panţîru şi pe Baba Alhassan.

Echipele de start la FCSB – Gloria Buzău:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Șut, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Oct. Popescu – Miculescu

Rezerve: Vlad, Tănase, Bîrligea, Popa, Baeten, Băluță, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Gloria Buzău: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Dr. Albu – Jipa, Tavares, Ișfan – Budescu

Rezerve: Greab, Railean, Grosu, Turda, Dobroavlevici, Dumitrașcu, Akhmatov, T. Călin, Tescan, Al. Stan, Ion Gheorghe, Matos

Antrenor: Eugen Neagoe

Gol spectaculos marcat de Gloria Buzău, cu FCSB

Gloria Buzău a marcat un gol spectaculos, în meciul cu FCSB, din etapa a 12-a din Liga 1. Alexandru Jipa a dat lovitura pe Arena Naţională şi a dus-o pe echipa lui Eugen Neagoe în avantaj.

Gloria Buzău a început perfect duelul cu FCSB. Alexandru Jipa a reuşit să marcheze spectaculos, în minutul 5.

Mijlocaşul de 22 de ani al lui Eugen Neagoe l-a driblat fără emoţii pe Ionuţ Panţîru, de două ori, şi pe Baba Alhassan, la mijlocul terenului. Jipa a şutat ulterior superb de la 20 de metri de poartă. Ştefan Târnovanu a fost martor la execuţia de senzaţie a jucătorului de la Gloria Buzău.

Alexandru Jipa a marcat primul său gol din acest sezon. Mijlocaşul cotat la 400.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, bifează al patrulea meci consecutiv ca titular la Gloria Buzău, fiind „pariul” lui Eugen Neagoe.

FCSB este decimată în apărare, pentru meciul cu Gloria Buzău. Campioana are în lot un singur fundaş central, pe Vlad Chiricheş, care face pereche în centrul defensivei cu Adrian Şut. Joyskim Dawa şi Mihai Popescu sunt suspendaţi, iar Siyabonga Ngezana este accidentat.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 LIVE VIDEOFC Porto – Braga se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Cel mai tare meci al serii din Liga Portugal! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și