Închide meniul

Gol spectaculos marcat de Gloria Buzău, cu FCSB! Ionuţ Panţîru şi Baba Alhassan, fără şanse în faţa lui Alexandru Jipa

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 21:24

Reclamă
Gol spectaculos marcat de Gloria Buzău, cu FCSB! Ionuţ Panţîru şi Baba Alhassan, fără şanse în faţa lui Alexandru Jipa

Gol spectaculos marcat de Gloria Buzău, cu FCSB

Alexandru Jipa a marcat în FCSB - Gloria Buzău/ Captură Digi Sport

Gloria Buzău a marcat un gol spectaculos, în meciul cu FCSB, din etapa a 12-a din Liga 1. Alexandru Jipa a dat lovitura pe Arena Naţională şi a dus-o pe echipa lui Eugen Neagoe în avantaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la Gloria Buzău, după succesul uriaş de pe terenul lui PAOK, din Europa League. Campioana are nevoie de victorie, pentru a se apropia de locurile de play-off.

Gol spectaculos marcat de Gloria Buzău, cu FCSB

Gloria Buzău a început perfect duelul cu FCSB. Alexandru Jipa a reuşit să marcheze spectaculos, în minutul 5.

Mijlocaşul de 22 de ani al lui Eugen Neagoe l-a driblat fără emoţii pe Ionuţ Panţîru, de două ori, şi pe Baba Alhassan, la mijlocul terenului. Jipa a şutat ulterior superb de la 20 de metri de poartă. Ştefan Târnovanu a fost martor la execuţia de senzaţie a jucătorului de la Gloria Buzău.

Alexandru Jipa a marcat primul său gol din acest sezon. Mijlocaşul cotat la 400.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, bifează al patrulea meci consecutiv ca titular la Gloria Buzău, fiind „pariul” lui Eugen Neagoe.

Reclamă
Reclamă

FCSB este decimată în apărare, pentru meciul cu Gloria Buzău. Campioana are în lot un singur fundaş central, pe Vlad Chiricheş, care face pereche în centrul defensivei cu Adrian Şut. Joyskim Dawa şi Mihai Popescu sunt suspendaţi, iar Siyabonga Ngezana este accidentat.

Echipele de start la FCSB – Gloria Buzău:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Șut, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Oct. Popescu – Miculescu

Reclamă

Rezerve: Vlad, Tănase, Bîrligea, Popa, Baeten, Băluță, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Gloria Buzău: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Dr. Albu – Jipa, Tavares, Ișfan – Budescu

Rezerve: Greab, Railean, Grosu, Turda, Dobroavlevici, Dumitrașcu, Akhmatov, T. Călin, Tescan, Al. Stan, Ion Gheorghe, Matos

Antrenor: Eugen Neagoe

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău

S-au produs nu mai puţin de şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău. Apărarea campioanei este decimată, Adrian Şut fiind titularizat pe postul de fundaş central.

Apărarea FCSB-ului este decimată, pentru duelul cu Gloria Buzău. Mihai Popescu şi Joyskim Dawa sunt suspendaţi pentru confruntarea din această etapă, iar Siyabonga Ngezana este accidentat. Astfel, titulari în centrul apărării roş-albaştrilor sunt Adrian Şut şi Vlad Chiricheş.

Risto Radunovic a fost trecut pe bancă, iar titular pe postul de fundaş stânga este Ionuţ Panţîru. La mijloc, Baba Alhassan şi Malcom Edjouma au fost titularizaţi, după ce au fost rezerve în meciul cu PAOK.

Marius Ştefănescu a fost şi el titularizat, fiind trecut pe banca de rezerve Alexandru Băluţă. Octavian Popescu a prins şi el primul 11, iar vârf este David Miculescu.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu un assist de geniu

23:05

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Face numai prostii! Le-am zis să nu-l mai bage!”

22:45

FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el

22:25

VIDEOPAOK, succes clar în meciul cu Levadiakos, live în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a urcat pe primul loc în Grecia

22:23

Panathinaikos – Olympiacos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Remiză în derby-ul „de foc” din Grecia

22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! „Dublă” superbă în FCSB – Gloria Buzău

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și