Închide meniul

Octavian Popescu, aspru criticat după ce a ajuns rezervă la FCSB: „Să-şi folosească mintea! Să se ia după Coman!”

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 22:00

Reclamă
Octavian Popescu, aspru criticat după ce a ajuns rezervă la FCSB: „Să-şi folosească mintea! Să se ia după Coman!

Octavian Popescu, aspru criticat după ce a ajuns rezervă la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Octavian Popescu a fost aspru criticat după ce a ajuns rezervă la FCSB. Valeriu Răchită susţine că jucătorul pe care Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane de euro, traversează o formă extrem de modestă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a jucat doar o repriză în primele trei meciuri ale FCSB-ului, din acest start de sezon. Mijlocaşul a fost suspendat în primele două dueluri din Liga 1, iar în duelul cu CSKA 1948 Sofia a fost trimis la pauză în teren.

Octavian Popescu, aspru criticat după ce a ajuns rezervă la FCSB

Valeriu Răchită i-a dat un sfat lui Octavian Popescu. Acesta susţine că mijlocaşul de la FCSB ar trebui să lucreze mai mult partea fizică, şi să meargă mai des la sala de forţă.

Răchită este de părere că Florinel Coman ar trebui să fie un exemplu pentru Octavian Popescu.

„Tavi Popescu trebuia să îşi ia BAC-ul în urmă cu doi sau trei ani, ca să înţeleagă fotbalul. Nu mai ştiţi că era discuţia aia? Să ia BAC-ul, pentru că fotbalul este şi matematică.

Reclamă

Să îşi folosească capul, să meargă la sala de forţă, să se ia după Florinel Coman. Să se uite la Florinel cum arată acum. Se cereau 50 de milioane de euro acum doi ani, acum zicea Gigi că nu mai ia nici două milioane”, a declarat Valeriu Răchită, conform fanatik.ro.

Octavian Popescu este cotat la 3,8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. În sezonul trecut, mijlocaşul de 20 de ani a bifat 49 de meciuri pentru FCSB, însă a reuşit să marcheze doar de patru ori.

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu. Tânărul de 20 de ani a intrat pe teren în repriza a doua cu CSKA 1948 Sofia, dar prestaţia lui nu a fost cea la care se aştepta patronul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera este convins că Octavian Popescu nu duce lipsă de calitate, însă susţine că are nevoie de un antrenor care să i le pună în valoare.

„Sincer să spun, nu prea mai am încredere în Octavian Popescu. Nu știu ce s-a întâmplat. Un jucător poate să aibă căderi, de două-trei luni, apoi își revine. Dar noi îl așteptăm de doi ani! O spun cu regret, dar n-am ce face, trebuie să spun ceea ce simt.

Calitățile le are, dar probabil că are nevoie de un antrenor care să îi spună ce să facă pentru calitățile lui. Nu-mi dau seama”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și