Închide meniul

Octavian Popescu, despre faptul că i s-a schimbat poziţia la FCSB: „Joc unde sunt folosit! Îmi place să mă distrez pe teren!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 22:40

Reclamă
Octavian Popescu, despre faptul că i s-a schimbat poziţia la FCSB: „Joc unde sunt folosit! Îmi place să mă distrez pe teren!

Octavian Popescu a vorbit despre poziţia de joc de la FCSB

Octavian Popescu, la finalul unui meci / Hepta

Octavian Popescu îşi ameninţă rivalele după ce FCSB a câştigat categoric derby-ul cu Petrolul, scor 4-1, şi a vorbit totodată despre faptul că i s-a schimbat poziţia de joc în cadrul primului 11. „Perla” roş-albaştrilor nu a marcat în duelul cu „lupii galbeni”, dar promite să o facă în următoarele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu spune că nu e deranjat de faptul că este folosit, în ultimele partide, pe poziţia de inter, din contră, susţine că încearcă să îşi ajute echipa de pe orice post.

Octavian Popescu, despre faptul că i s-a schimbat poziţia de joc la FCSB

Octavian Popescu a mai declarat faptul că meciul cu Petrolul a fost unul foarte reuşit, fiind bucuros de victoria obţinută. Totodată, mijlocaşul a mai punctat faptul că este prima victorie pe teren propriu în acest an, după ce în celelalte meciuri, echipa a avut ghinion şi a primit goluri în minutele de prelungire.

A fost un meci foarte bun pentru noi, l-am pregătit toată săptămâna. Am făcut spectacol frumos. Este prima victorie pentru că am avut ghinion până acum. Acesta este un derby. De acum începe playoff-ul pentru noi şi trebuie să obţinem numai victorii. Eu joc unde sunt folosit şi sper să o fac cât mai bine. Am aflat că joc inter când am aflat echipa. Joc unde voi fi folosit. Contează foarte mult şi asta, dar fiecare are o poziţie preferată pe care se simte bine.

Nu mă aşteptam să ajungă mingea la mine şi, din instinct, m-am dus spre exterior. Eram supărat că nu am mai marcat de mult timp. Eu sper să câştige echipa, nu ţin neapărat să dau goluri. Cred că acum sunt mai matur, dar anul trecut marcam. Nu mă macină, îmi place să mă distrez pe teren. Noi ne antrenăm, venim la meci şi cine stă pe bancă ne facem datoria„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Petrolul 4-1.

Reclamă

Andrea Compagno, în al nouălea cer după „dubla” de vis din FCSB – Petrolul 4-1

Andrea Compagno a oferit primele declaraţii, după „dubla” de vis din partida dintre FCSB şi Petrolul, încheiată cu scorul de 4-1. Atacantul s-a declarat extrem de fericit de victoria categorică înregistrată de echipa sa, însă cu toate acestea, regretă că nu va putea evolua în următoarea partidă, din cauza cartonaşului galben încasat în meciul cu „lupii galbeni”.

Andrea Compagno i-a mulţumit lui Risto Radunovic pentru centrarea perfectă de la golul secund. Italianul a declarat că victoria este una extrem de importantă, fiind totodată dornic ca FCSB să termine într-o notă pozitivă sezonul regular.

În privinţa play-off-ului, Compagno a declarat că va începe un alt campionat, odată ce punctele se vor înjumătăţi, iar FCSB se va lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Am câştigat cele trei puncte, sunt fericit şi pentru mine. Cum am zis mereu, nu mă interesează dacă e penalty, dacă e centrare. O altă centrare bună de la Radunovic, are piciorul bun ca Sorescu. Mergem înainte şi ne gândim la campionat. Nu mă interesează cum dau golul, sunt atacant. Lucrul cel mai important e echipa, încerc să ajut cu goluri.

(N.r. Eşti suspendat pentru meciul următor) E normal să nu vreau să sar peste nişte meciuri, asta a fost decizia. Am incercat să îi explic arbitrului, dar mi-a zis că l-am calcat pe adversar. Am timp să mă pregătesc pentru alte meciuri. Dar nu vreau să stau acasă, am stat mult cât mai fost accidentat.

Aştept play-off-ul. Mai avem două meciuri, e important să avem cât mai multe puncte. De acolo începe alt camionat.

(N.r. L-ai egalat pe Marko Dugandzic) Mă interesează mai mult echipa. N-am bonusuri la gol. Ne gândim doar la echipă, să marchez cât mai mult, să câştigăm.

Mi-a plăcut că echipa a fost cu mine, am ratat multe ocazii în meciurile trecute, dar sunt fericit că astăzi s-au întors”, a declarat Andrea Compagno, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și