Închide meniul

Octavian Popescu este dorit de Galatasaray și Beșiktaș! Anunțul făcut de turci

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 mai 2022, 8:30

Octavian Popescu este dorit de Galatasaray și Beșiktaș! Anunțul făcut de turci

Octavian Popescu ar putea ajunge la Galatasaray sau Beșktaș

Octavian Popescu, în tricoul FCSB / Hepta

Octavian Popescu este dorit de Galatasaray și Beșiktaș. Cele două forțe ale fotbalului turc și-au trimis scouterii pentru a-l urmări pe jucătorul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform turcilor de la Fanatik, aceștia au fost convinși de ce au văzut la jucătorul de 19 ani cotat la 3 milioane de euro. Astfel că între cele două cluburi ar putea urma o luptă pentru transferul fotbalistului cu 9 goluri și 4 pase decisive în acest sezon.

Octavian Popescu este dorit de Galatasaray și Beșiktaș

Totuși, turcii sunt conștienți și de pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Acesta vorbește momentan de 50 de milioane de euro, dar rămâne de văzut care este prețul pentru care finanțatorul ar renunța la cel mai bun ”produs de export” al FCSB.

Ambele cluburi vin după un sezon ratat, Beșiktaș fiind pe locul 7, iar Galatasaray pe 13, după 36 de etape disputate în Superliga. Acesta este motivul pentru care bașkanii vor fi dispuși să scoată sume mari din conturi pentru a redresa corabia, susține sursa citată.

Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali

Ioan Andone a lansat un avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Octavian Popescu, ”perla” de la FCSB pe care patronul speră să obțină zeci de milioane de euro. ”Fălcosul” este de părere că tânărul fotbalist mai are de demonstrat lucruri în Liga 1.

Reclamă

”Să câștige campionatul cu FCSB, să aibă un parcurs european extraordinar, tot anul asta să înceapă să joace mai mult la echipa națională. Îi trebuie puțin timp să ajungă titular și atunci vorbim peste 2-3 ani de zile de o sumă mare de transfer.

E unul dintre cei mai talentați jucători care au apărut în ultimii 10 ani. Nu, face o prostie (n.r. dacă pleacă în afară). Dacă se duce la o echipa mare nu joacă, la o echipă de top. E crud încă, el trebuie să stea doi ani aici să joace non stop. El de anul asta a început să joace. Trebuie să aibă cel puțin 100 de meciuri jucate.

Vorbim prea repede despre plecare. Stai domnule să facă performanță în România. Patronii oricum cer sume mari și nu o să-i lase să plece. Părinții pun presiune: ”Vezi că ai o oferta bună. Tu în România câștigi 100.000 euro, vezi că acolo ai 1 milion de euro!”

Reclamă 4 / 0/3

Parinții pot să greșească, dar părinții trebuie să gândească la viitorul unui fotbalist. E important cum faci pașii care te duc către un transfer. Dacă te grăbești, poate să fie un dezastru!”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Giovanni Becali a anunțat prețul „perlei” Tavi Popescu

Prețul lui Octavian Popescu este de 25-30 de milioane de euro. Asta susține Giovanni Becali despre ”perla” lui Gigi Becali. Un asemenea transfer nu s-ar putea însă face în această vară.

„Pe Tavi Popescu poate să ia 25-30 de milioane de euro. E greu să plece în vară Tavi Popescu pe 20 de milioane de euro. Poate vara viitoare. Tavi Popescu nu este într-o formă extraordinară.

Este într-o formă constantă. Poate anul viitor, când se va împlini mai bine și după ce va juca în cupele europene. Nu e grabă, are 19 ani”, a spus Becali, la digisport.ro.

Recomandări
  • Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și