Închide meniul

Octavian Popescu, euforic după ce FCSB s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj: „Nu e o întâmplare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 22:45

Octavian Popescu, euforic după ce FCSB s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj: „Nu e o întâmplare!

Octavian Popescu, euforic după ce FCSB s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj

Octavian Popescu, în timpul unui interviu/ Captură Orange Sport

Octavian Popescu a fost euforic, după ce FCSB s-a distanţat la 11 puncte faţă de CFR Cluj, după victoria cu UTA. Mijlocaşul de 21 de ani a declarat că roş-albaştrii formează o echipă extrem de bună, şi nu este o întâmplare faptul că au un asemenea avans, în fruntea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o categoric pe UTA, în primul meci oficial din 2024. Roş-albaştrii s-au impus cu 4-0, Darius Olaru marcând un hat-trick, David Miculescu reuşind să marcheze celălalt gol al meciului.

Octavian Popescu, euforic după ce FCSB s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj

Octavian Popescu a dezvăluit că obiectivul său din acest sezon este să cucerească titlul alături de FCSB. Mijlocaşul a fost titular în duelul cu UTA, fiind utilizat în flancul stâng al ofensivei, pe poziţia pe care, în mod normal, evoluează Florinel Coman.

Întrebat despre acest aspect, Octavian Popescu a transmis că vrea să-şi ajute echipa, indiferent de poziţia pe care evoluează. Mijlocaşul a mai declarat că îi lipseşte încrederea în propriile forţe, acesta fiind motivul pentru care a avut evoluţii modeste în acest sezon.

„Am făcut o pregătire foarte bună, am avut şi un meci amical, am câştigat, legăm victoriile şi este foarte bine. Acesta este gândul nostru, să câştigăm fiecare meci, când intrăm pe teren, dăm totul. Îmi fac treaba oriunde joc, sper să o fac cât mai bine.

Reclamă

Mi-am propus să ajut echipa, să câştigăm campionatul, nu l-am mai câştigat de o grămadă de timp. Sunt perioade şi perioade, câteodată eşti cel mai bun, uneori eşti şi jos. Dau totul la antrenament, îmi lipseşte încrederea în mine. Golurile, un meci bun, o pasă de gol…

Nu am simţit presiune, nu a fost o problemă asta.

Este foarte bine, suntem la 11 puncte de locul doi. De când sunt aici, nu a fost aşa niciodată. Puteam să avem mai multe. Avem o echipă foarte bună, nu este o întâmplare asta.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Ai vorbit cu Radu Drăguşin) L-am felicitat, i-am urat multă baftă. Sunt sigur că o să facă treabă bună acolo. M-am bucurat foarte mult, e o motivaţie pentru jucătorii tineri. Şi el mi-a transmis multă baftă şi ca într-o zi să fac pasul la o echipă mare”, a declarat Octavian Popescu, conform orangesport.ro.

Şi David Miculescu, cel care a marcat în FCSB – UTA 4-0, s-a declarat extrem de bucuros de victoria din primul meci oficial din 2024.

Chiar dacă nu am jucat din prima, sper ca oricine să îşi facă treaba şi să ajute echipa. Eu îmi doresc în orice meci să dau tot ce am mai bun din mine.

(Reporter: Ce aveţi voi şi nu au ceilalţi?) Nu ştiu ce au ei. Noi avem mulţi jucători foarte buni. Nu a fost Coman şi nu s-a simţit lipsa.

Nu vreau să vorbesc dinainte, dar noi ţinem capul sus şi sper să continuăm pe acest drum. A fost un sentiment plăcut că am înscris.

Eu nu mă gândesc la suma care a fost dată pe mine, nu e vorba doar de bani. Este vorba de mine şi vreau să le dovedesc celor care au avut încredere în mine. Cât trebuie să dureze că te adaptezi? Poate nu a fost anul meu”, a declarat şi David Miculescu.

FCSB – UTA 4-0

FCSB a învins, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia UTA, în ultimul meci din etapa a 22-a a Ligii 1. Echipa lui Charalambous s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasament.

Reclamă

Arădenii au avut prima ocazie de pe Arena Naţională, în minutul 7, când Ariel Lopez a trimis în bara transversală din şase metri. Apoi au urmat două minute în care Darius Olaru a rezolvat meciul. Gol superb din voleu, din afara careului, în minutul 20, după care, două minute mai târziu, a înscris profitând de greşeala lui Căpuşă. Gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 39, la Octavian Popescu, iar repriza s-a încheiat cu ocazia lui Fabry, din minutul 45+1.

În partea secundă, Kucher a scos la şutul lui Alexandru Băluţă, în minutul 54, dar bucureştenii au beneficiat de un penalti acordat după consultarea VAR şi Olaru a transformat în minutul 66, reuşind prima sa triplă în Superligă. De altfel, mijlocaşul de la FCSB este golgeterul la zi al campionatului, cu 13 reuşite. Rezultatul final a fost stabilit de Miculescu, în minutul 82, după o lansare a lui Şut, o pasă dată de Baba Alhassan şi finalizarea atacantului venit chiar de la Arad.

FCSB s-a impus cu 4-0 şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei. UTA Arad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și