Închide meniul

Octavian Popescu, extrem de supărat după FCSB – Rapid 1-5: „E o seară neagră”! Ce spune despre echipa naţională

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 23:20

Octavian Popescu, extrem de supărat după FCSB – Rapid 1-5: E o seară neagră”! Ce spune despre echipa naţională

Octavian Popescu, extrem de supărat după FCSB - Rapid 1-5

Octavian Popescu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Octavian Popescu este extrem de supărat după FCSB – Rapid 1-5. Mijlocaşul FCSB a spus că, mai ales pentru el, e o seară neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a marcat un gol în meciul cu Rapid, în minutul 58. La 5 minute distanţă, a fost eliminat.

Octavian Popescu, extrem de supărat după FCSB – Rapid 1-5

O cataloghez ca pe o seară neagră pentru noi. Mai ales pentru mine, că am luat cartonaşul roşu.

Am căzut din punct de vedere mental pentru că am fost întorşi la Farul, acolo am pierdut campionatul.

A fost o intrare mai tare (n.r.: când a primit cartonaşul roşu), dar na… mergem înainte. A fost o greşeală a mea.

Reclamă

Mergem înainte, o să înceapă un sezon nou.

Avem vacanţă, o să mergem la echipele naţionale şi aşteptăm un nou sezon.

S-a văzut şi în seara aceasta, nu am fost noi, mergem înainte, n-avem ce să facem.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să vorbesc eu de plecări, de veniri. Eu îmi fac treaba, colegii îşi fac treaba şi încercăm să dăm ce avem mai bun pe teren.

Nu vorbesc despre asta (n.r: că aşteaptă convocarea). Prestaţiile pe care le-am avut… nu prea merit”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro.

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 1-5: „Abia aştept să plec în vacanţă. A fost un sezon lung. Vor fi veniri”

Adrian Mutu a vorbit după FCSB – Rapid 1-5, meci care a egalat cea mai mare diferenţă de scor în întâlnirile dintre cele două echipe. Mutu anunţă că nu s-a gândit în niciun moment la plecarea din Giuleşti, la capătul unui sezon extrem de obositor. Rapid a terminat play-off-ul pe locul 5, iar FCSB, pe 2.

Mai puţin contează cele 3 puncte. Ele nu mai contau, nu influenţează locul în clasament. A fost o victorie a orgoliilor. Am făcut-o într-o manieră categorică e şi mai bine. Cred că am fost mult mai motrivaţi, chiar dacă am debutat şi nişte copii, pentru a se obişnui cu meciuri tari şi cu tensiunea unui derby, chiar dacă tensiunea se cam pierduse.

Era vorba mai mult de orgoliu. Mă bucur că am batut cu 5-1. Mergem în vacanţă şi peste 3 săptămâni începem un nou cantonamnet. Vor fi şi plecări şi vor fi şi veniri, vreau să mă bucur de acest final de sezon. A fost un sezon foarte lung, abia aştept să plec în vacanţă.

O victorie a Rapidului împotriva celor de la FCSB îndulceşte orice. Nu m-am gândit niciodată să plec. Ne-am îndeplinit obiectivul de a juca în play-off. Toţi antrenorii sunt contestaţi. Publicul se poate manifesta cum doreşte. Am înţeles că în viaţa unei echipe sunt şi momente grele”, a spus Adrian Mutu, pentru sursa citată, după FCSB – Rapid 1-5.

FCSB – Rapid 1-5

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Liga 1.

Reclamă

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și