Închide meniul
VIDEO

Octavian Popescu, faţă în faţă cu liderul galeriei FCSB! Ce mesaj a avut pentru fani „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 noiembrie 2022, 0:09

Octavian Popescu, faţă în faţă cu liderul galeriei FCSB! Ce mesaj a avut pentru fani „perla lui Gigi Becali

Octavian Popescu, faţă în faţă cu liderul galeriei FCSB. Ce a declarat "perla" de 19 ani

Octavian Popescu, intervievat de Gheorghe Mustaţă / Facebook

Octavian Popescu a fost faţă în faţă cu liderul galeriei de la FCSB. Gheorghe Mustaţă i-a luat un interviu atacantului de 19 ani şi i-a cerut să le transmită un mesaj fanilor, înaintea ultimelor meciuri din 2022 ale roş-albaştrior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă şi să ajute echipa să obţină calificarea în play-off. Vicecampioana României este pe locul 6 în clasament, dar are şi două restanţe de disputat.

Octavian Popescu a fost faţă în faţă cu liderul galeriei FCSB

Pentru FCSB urmează meciul din deplasare cu FC Botoşani, care va fi joi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vă aşteptăm alături de noi în număr cât mai mare, avem nevoie de voi să ajungem în play-off şi să ne batem la campionat cum am făcut-o în anii precedenţi.

(Gheorghe Mustaţă: Îţi doreşti foarte mult campionatul? Asta mă interesează…) Cred că asta îşi doreşte toată lumea aici la Steaua (n.r. FCSB), e cel mai mare club din România şi cred că e învăţat cu câştigarea campionatului„, a declarat Octavian Popescu.

Reclamă

Octavian Popescu a marcat în ultimele două meciuri ale lui FCSB. A înscris în victoriile cu FCSB (3-1) şi cu FC U Craiova 1948.

Tavi Popescu este în formă de vis

Octavian Popescu a arătat o formă de vis, la ultimele antrenamente de la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a făcut spectacol prin driblingurile sale, şi a marcat „pe bandă rulantă”.

Pentru FCSB urmează o perioadă „de foc”, iar Octavian Popescu se pregăteşte din plin pentru a face faţă ritmului infernal! Roş-albaştrii se vor duela cu Botoşani, Mioveni, Chindia şi CFR Cluj, într-un interval de doar 15 zile. Mai mult decât atât, trupa lui Mihai Pintilii va mai disputa meciul decisiv din Cupa României, tot cu moldovenii patronaţi de Valeriu Iftime, în aceeaşi perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a postat un filmuleţ pe contul oficial de Instagram! Tânărul mijlocaş este suprins în timpul unui antrenament, acolo unde face spectacol! Jucătorul pe care Gigi Becali speră să ia milioane de euro marchează „la foc continuu”, impresionându-şi coechipierii.

Totodată, Tavi Popescu a surprins şi prin driblingurile sale, care duc cu gândul la Neymar, de la care jucătorul lui Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că se inspiră.

Octavian Popescu a marcat şi pentru naţionala U21 a României. „Tricolorii mici” au disputat un amical contra celor de la CSA Steaua, amical în care jucătorul FCSB-ului a deschis scorul în primul minut.

Octavian Popescu a recunoscut de ce i-a sărit în braţe lui Mihai Pintilii

Octavian Popescu i-a sărit în braţe lui Mihai Pintii după ce a înscris în meciul FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 0-2, din etapa a 18-a a Ligii 1. Atacantul de 19 ani a marcat încă din minutul 4, cu un şut spectaculos.

Tânărul jucător de la FCSB a dezvăluit că Pintilii i-a spus, înaintea meciului, că va marca. Acesta a fost motivul pentru care, imediat după ce a trimis mingea în poartă, s-a dus direct la marginea terenului şi şi-a îmbrăţişat antrenorul.

„Sper să urcăm cât mai sus în clasament, să avem șanse la titlu când începe play-off-ul. E o bucurie să merg și la naționala de tineret, n-am nicio problemă. Pintilii mi-a dat mai multă încredere, îi mulțumesc și sper să-l ajut cât mai mult.

Aveam nevoie de un meci ca cel cu Rapid, să mă eliberez puțin și sper să o țin cu meciuri la fel de bune. Mi-au spus cei din staff că o să marchez din nou. Filip și Pintilii. Aș vrea să rămână (n.r.- Pintilii)„, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și