Închide meniul

Octavian Popescu împlineşte 20 de ani! Ce mesaje a primit „perla” FCSB-ului de la coechipieri

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 12:48

Reclamă
Octavian Popescu împlineşte 20 de ani! Ce mesaje a primit „perla FCSB-ului de la coechipieri

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Octavian Popescu împlineşte 20 de ani. „Perla” de la FCSB a primit mesaje de „La mulţi ani” de la mai mulţi cochipieri din trupa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să-l transfere pe o sumă astronomică. Cu toate acestea, „perla” roş-albaştrilor traversează un sezon modest, spre deosebire de stagiunea precedentă în care presta un joc de vis.

Octavian Popescu împlineşte 20 de ani

Octavian Popescu schimbă prefixul şi împlineşte astăzi, 27 decembrie, vârsta de 20 de ani. Mijlocaşul de la FCSB a primit numeroase mesaje de la coechipierii săi, dar şi clubul roş-albastru şi-a amintit de ziua sa.

„FCSB îi urează La mulți ani și multă sănătate lui Octavian Popescu, jucător care a împlinit marți, 27 decembrie, vârsta de 20 de ani.

Clubul nostru îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru”, se arată în mesajul postat de FCSB, pe contul oficial.

Reclamă

Mai mult decât atât, Alexandru Pantea, David Miculescu, Adrian Şut, Risto Radunovic şi Răzvan Oaidă i-au transmis mesaje de „La mulţi ani” lui Tavi Popescu. Ştefan Târnovanu, goalkeeper-ul roş-albaştrilor s-a remarcat printr-un mesaj savuros: „La mulţi ani, puişor”, notează portarul, pe contul său de Instagram, postare repostată de Tavi Popescu.

Octavian Popescu evoluează la FCSB din 2020, şi a debutat la doar 17 ani în prima echipă a roş-albaştrilor, într-un meci cu FC Argeş, din Liga 1. Totodată, mijlocaşul a bifat primul meci într-o competiţie europeană tot la aceeaşi vârstă, sub comanda lui Toni Petrea. În 105 partide bifate pentru FCSB, „perla” lui Gigi Becali a marcat 16 goluri, şi a reuşit 18 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, faţă în faţă cu liderul galeriei FCSB

Octavian Popescu a fost faţă în faţă cu liderul galeriei de la FCSB. Gheorghe Mustaţă i-a luat un interviu atacantului de 19 ani şi i-a cerut să le transmită un mesaj fanilor, înaintea ultimelor meciuri din 2022 ale roş-albaştrior.

Tavi Popescu le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă şi să ajute echipa să obţină calificarea în play-off. Vicecampioana României este pe locul 6 în clasament, dar are şi două restanţe de disputat.

„Vă aşteptăm alături de noi în număr cât mai mare, avem nevoie de voi să ajungem în play-off şi să ne batem la campionat cum am făcut-o în anii precedenţi.

(Gheorghe Mustaţă: Îţi doreşti foarte mult campionatul? Asta mă interesează…) Cred că asta îşi doreşte toată lumea aici la Steaua (n.r. FCSB), e cel mai mare club din România şi cred că e învăţat cu câştigarea campionatului„, a declarat Octavian Popescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și