Închide meniul

Octavian Popescu l-a şocat pe Mihai Stoica: „Am rămas blocat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2023, 21:57

Reclamă
Octavian Popescu l-a şocat pe Mihai Stoica: „Am rămas blocat!

Octavian Popescu l-a şocat pe Mihai Stoica

Profimedia

Octavian Popescu l-a şocat pe Mihai Stoica. Oficialul celor de la FCSB a spus că a rămas surprins în momentul în care a văzut că „perla” lui Gigi Becali şi-a făcut mai multe tatuaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a făcut o paralelă şi cu jucătorii de la Manchester City, care nu sunt pasionaţi de tatuaje.

Octavian Popescu l-a şocat pe Mihai Stoica

„Am rămas blocat. Octavian Popescu s-a tatuat acum. Este un copil care nu are astfel de preocupări.  Flagelurile sunt jocurile video, pe care le consider cele mai periculoase la momentul ăsta, băutura şi ştiu eu… Chestia asta prin care epatezi, dar epatează pe teren.

Dacă te uiţi la jucătorii lui City, nu prea sunt tatuaţi sau cu freză nu ştiu de care mai de care. Kalvin Phillips are freză, nu joacă, de Akanji şi de Ake nu mă iau că asta e natura lor, Haaland are părul ăla, Foden şi-a făcut tăieturile alea şi nu joacă, stă rezervă.

Messi nu avea nici el tatuaj, dar şi-a făcut piciorul albastru atunci când a venit Neymar să nu rămână în spate. Dar nu l-a interesat. A continuat să joace foarte bine„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu a fost criticat şi de Gigi Becali

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu. Patronul FCSB e nemulţumit de faptul că Octavian Popescu nu înţelege că fotbalul e război.

Tavi Popescu… Fotbalul nu e tiki-tiki, e război! Dacă el vrea tiki-tiki… Atunci nu mai am ce să fac!

Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, spuneam că are bărbăție, se ascundea de minge. Nu poți să câștigi un meci numai în doi-trei jucători, adică în Coman și în Șut. Nici Compagno nu prea a mai fost”, a declarat Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Ce le interzice Mihai Stoica jucătorilor de la FCSB

Mihai Stoica a observat faptul că mai mulţi jucători ai lui Manchester City au venit îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi tricou, în momentul în care au făcut deplasarea către Istanbul.

„Eu le interzic membrilor şi jucătorilor de la FCSB să se prezinte în pantaloni scurţi în aeroport, unii sunt bronzaţi, alţii mai puţin, arată urât. Pantaloni lungi în aeroport şi după să se schimbe.

Eu nu ştiu cum de au venit cei de la Manchester aşa. Nu mă aşteptam, nu dă bine!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Totodată, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Rodri, marcatorul singurului gol al finalei de la Istanbul. MM l-a comparat pe acesta cu Sergio Busquets, mijlocaşul care a scris istorie alături de Barcelona.

„Sper să se scrie mai mult despre Rodri, e un fotbalist atipic, de o modestie ieșită din comun. Eu nu m-am mirat când l-a adus Guardiola, îl vedeam un Busquets. Îmi plăcea foarte mult, eu sunt foarte atent la jucătorii ăștia care nu greșesc. Marchează în finală, iar la echipa națională joacă fundaș central…”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și