Închide meniul

Ce le interzice Mihai Stoica jucătorilor de la FCSB! Regula impusă de managerul general al echipei

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 17:22

Reclamă
Ce le interzice Mihai Stoica jucătorilor de la FCSB! Regula impusă de managerul general al echipei

Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat ce le interzice Mihai Stoica jucătorilor de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că are o regulă bine-stabilită, în ceea ce priveşte vestimentaţia jucătorilor, în momentul în care aceştia pleacă în deplasări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Rodri, marcatorul lui Manchester City din finala UEFA Champions League cu Inter.

Ce le interzice Mihai Stoica jucătorilor de la FCSB

Mihai Stoica a observat faptul că mai mulţi jucători ai lui Manchester City au venit îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi tricou, în momentul în care au făcut deplasarea către Istanbul.

MM susţine că le-a interzis jucătorilor de la FCSB să poarte o astfel de ţinută, mai ales în aeroport, fiind surprins de faptul că elevii lui Pep Guardiola au venit îmbrăcaţi astfel.

„Eu le interzic membrilor şi jucătorilor de la FCSB să se prezinte în pantaloni scurţi în aeroport, unii sunt bronzaţi, alţii mai puţin, arată urât. Pantaloni lungi în aeroport şi după să se schimbe.

Reclamă

Eu nu ştiu cum de au venit cei de la Manchester aşa. Nu mă aşteptam, nu dă bine!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Totodată, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Rodri, marcatorul singurului gol al finalei de la Istanbul. MM l-a comparat pe acesta cu Sergio Busquets, mijlocaşul care a scris istorie alături de Barcelona.

„Sper să se scrie mai mult despre Rodri, e un fotbalist atipic, de o modestie ieșită din comun. Eu nu m-am mirat când l-a adus Guardiola, îl vedeam un Busquets. Îmi plăcea foarte mult, eu sunt foarte atent la jucătorii ăștia care nu greșesc. Marchează în finală, iar la echipa națională joacă fundaș central…”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB. Totul se întâmpla în 2006, an în care echipa lui Gigi Becali a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League).

Mihai Stoica chiar a mers la un turneu la care participa echipa U20 a Chinei, însă a fost extrem de ce a dezamăgit de ceea ce a văzut. Mihai Stoica a spus că nu se mai gândeşte, în prezent, să aducă jucători chinezi la FCSB.

„Eu am vrut, la un moment dat, când era moda cu jucători chinezi în Europa, m-am gândit în 2006 să iau unul. M-am dus la Toulon, la un turneu unde era echipa naţională a Chinei sub 20. Niciunul nu vorbea engleză, niciunul, nici membrii stafflui. Chin şi jale!

M-am interesat câţi chinezi erau în Europa şi era un atacant la Young Boys Berna şi i-am întrebat ‘Vorbeşte engleza?’ ‘Nu!’ Noi am jucat cu Jiangsu Suning cu Capello. Nu am văzut aşa jucători strâmbi, nu puteau să dea o pasă. Cum spunea Gattuso ‘Cine se naşte pătrat, nu moare rotund’. Erau înfiorători. Am vorbit cu Zambrotta şi le-am spus: <<Ce căutaţi acolo?>>. Ramires juca foarte bine, dar restul erau înfiorători de slabi”, a dezvăluit Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și