Închide meniul

Octavian Popescu, pe lista celor de la FC Porto! „Perla” de la FCSB poate prinde transferul vieţii! Anunţul făcut de portughezi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 9:07

Reclamă
Octavian Popescu, pe lista celor de la FC Porto! „Perla de la FCSB poate prinde transferul vieţii! Anunţul făcut de portughezi

Octavian Popescu, pe lista celor de la FC Porto

Octavian Popescu, în galeria FCSB / Hepta

Octavian Popescu se află pe lista celor de la FC Porto pentru un posibil transfer în această vară. Conform presei din Portugalia, Tavi Popescu a fost pus pe o listă de 11 jucători pe care cei de la Porto îi are în vedere pentru un posibil transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la bolanarede.pt scriu despre Tavi Popescu că, la 20 de ani, este o certitudine. De asemenea, portughezii laudă calităţile tehnice ale jucătorului de 20 de ani de la FCSB. Cotat la 4 milioane de euro, Octavian Popescu a marcat 3 goluri în toate competiţiile pentru FCSB în acest sezon.

Octavian Popescu, pe lista celor de la FC Porto

Românul are 20 de ani și este deja o certitudine în flancul stâng al celor de la FCSB. Acesta este la al treilea sezon la echipă și este internațional de seniori. Se remarcă prin calitatea tehnică în regim 1 versus 1, dar și la capitolul pase de gol, uneori fiind distribuit drept coordonator de joc.
În ciuda faptului că joacă pe stânga, știe să folosească și piciorul stâng, chiar dacă este dreptaci.

Ceea ce poate deruta apărătorii. Popescu poate acționa ca un element care poate dezechilibra apărarea adversă, ceea ce lui Porto i-a lipsit uneori în acest sezon. Jucătorul este format să marcheze și să ofere pase decisive, dar și să bată fazele fixe, în special cornerele„, au scris jurnaliştii portughezi.

Octavian Popescu visează la un transfer stelar

Octavian Popescu crede că poate oferi mai multe pe terenul de fotbal şi spune că poate face pasul şi la o echipă din străinătate. Gigi Becali visează să ia pe el zeci de milioane de euro.

Reclamă

Am 20 de ani, pot să progresez cât mai mult şi, de ce nu, să fac pasul în străinătate„, a spus Octavian Popescu, în urmă cu câteva săptămâni.

Octavian Popescu a fost lăudat şi de Elias Charalambous, antrneorul celor de la FCSB.

„Cred că toată România a văzut calitatea lui Octavian Popescu. Avem foarte mulţi jucători de calitate. Sunt fericit că sunt antrenorul acestei echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman e un jucător foarte profesionist, de fiecare dată se antrenează foarte bine. Astăzi a fost o muncă din punct de vedere colectivă foarte bună.

Important e să ne gândim la adversarul următor. Nu avem foarte mult timp să ne gândim la această victorie. Important e să fim foarte bine pregătiţi la fiecare meci„, a declarat Elias Charalambous, potrivit orangesport.ro.

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor a precizat că „perla” lui Gigi Becali nu poate ieși din primul „11”. În rest, Pintilii s-ar descurca dacă i-ar pleca alți jucători.

Întrebat dacă poate face față la FCSB în cazul în care mai mulți jucători ar părăsi echipa, Pintilii a spus că n-ar avea nicio problemă, dar cu o singură condiție. Să-l păstreze pe Octavian Popescu!

”Dacă ar fi după mine, să plece cel puțin jumătate. Mă refer la cei din față, să plece cel puțin jumătate, dacă nu toți. Din față, aș vrea să mai rămână doar Tavi un an. Restul, să plece toți.

Vor veni alții, mă gândesc. Vin din spate, sunt copii, e Miculescu, sunt și alții care au jucat mai puțin, Radaslavescu. Ei trebuie să facă pasul ușor-ușor.

Important e să facă un play-off foarte bun, să își dea silința, să creadă în ei că pot câștiga campionatul”, a spus Mihai Pintilii la podcastul Victory Extra Time.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și