Închide meniul

Octavian Popescu, rezervă în FCSB – Sepsi. Elias Charalambous i-a schimbat poziţia din teren lui Sorescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 19:54

Reclamă
Octavian Popescu, rezervă în FCSB – Sepsi. Elias Charalambous i-a schimbat poziţia din teren lui Sorescu

Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri uluitoare despre Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul FCSB / Profimedia Images

Octavian Popescu este rezervă în FCSB – Sepsi. O altă mutare a lui Elias Charalambous este şi folosirea pe un alt post a lui Deian Sorescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără Andrea Compagno, care este accidentat, Elias Charalambous a decis să îl ţină rezervă şi pe Octavian Popescu. FCSB începe cu David Miculescu pe poziţie de vârf împins.

Octavian Popescu, rezervă în FCSB – Sepsi

De asemenea, aşa cum a anunţat şi Gigi Becali, Deian Sorescu este folosit pe altă poziţie decât cea de fundaş dreapta. În partida cu Sepsi, Deian Sorescu este extremă dreapta. În locul lui, pe poziţia de fundaş dreapta va juca tânărul Pantea.

Mihai Stoica, detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Manangerul general de la FCSB susţine că cipriotul este antrenorul principal al echipei, deşi „Pinti” este cel care le oferă indicaţii jucătorilor în timpul antrenamentelor.

Elias Charalambous a fost adus la FCSB în locul lui Leo Strizu. Cipriotul este posesor de licenţă PRO, şi deşi iniţial se zvonea că va ocupa funcţia de antrenor principal doar în acte, se pare că acesta a reuşit să se impună la trupa roş-albastră.

Reclamă

Elias Charalambous a fost adus la FCSB în locul lui Leo Strizu. Cipriotul este posesor de licenţă PRO, şi deşi iniţial se zvonea că va ocupa funcţia de antrenor principal doar în acte, se pare că acesta a reuşit să se impună la trupa roş-albastră.

„Niciodata nu îi impun unui antrenor ce să facă. Îl las, dar în momentul în care cred eu că nu e bine ce face, e normal să-i spun. Pe o treaptă ierarhică, eu sunt superior lor.

Cum aş putea eu să fiu eu controlat de un antrenor. Acolo, în baza de pregătire, eu conduc. Eu nu pot să mă bag în procesul de pregătire al unei echipe. Charalambous nu e doar antrenor cu licenţă, e antrenor principal. Charalambous nu a schimbat, el a completat. Indicaţiile e normal ca la antrenamente să lea dea Pinti sau Filip.

Reclamă 4 / 0/3

Se consultă în permanenţă. E şi o chestie de barieră lingvistică. Noi avem antrenor principal: Elias Charalambous. Punct”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Şi Gigi Becali a oferit noi detalii despre colaborarea dintre Mihai Pintilii și Elias Charalambous de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a recunoscut că l-a adus pe tehnicianul cipriot pentru a fi ajutorul lui „Pinti”, însă ușor-ușor, acesta s-a impus în fața fostului mijlocaș.

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu există nici măcar un milimetru de neînțelegeri între Pintilii și Charalambous, au o relație foarte bună.

Prima dată l-am adus mai mult ca să ne ajute, dar între timp s-a impus natural Charalambous, în așa fel încât Pintilii a înțeles, nu a trebuit să-i mai zic eu. Pintilii a înțeles că antrenorul e Charalambous”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și