Închide meniul

Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League! Lovitură uriașă pentru „perla” lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 22 mai 2024, 22:29

Reclamă
Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League! Lovitură uriașă pentru perla” lui Gigi Becali

Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League

Octavian Popescu / Profimedia

Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League! Chiar Gigi Becali a dezvăluit că FCSB nu se va baza pe jucător în campania de calificare din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Tavi Popescu a dezvăluit că se va opera, după ce FCSB a câștigat titlul de campioană. Totuși, la momentul respectiv, jucătorul a anunțat faptul că nu va lipsi în preliminarii.

Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League

Acum însă, Gigi Becali a dezvăluit că Tavi va fi OUT pentru două luni și jumătate. Astfel, este de așteptat ca Octavian Popescu să revină pe teren în luna august.

„Octavian o să joace şi în dreapta. Eu nu ştiam, avea o problemă medicală, pubalgie… s-a operat. Două luni şi jumătate va fi OUT. (La gleznă…) El avea nişte dureri, nu ştiu unde.

Florinel rămâne. Dacă pleca Florinel, nu mai aveam nici eu tăria să sper la Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, Tavi Popescu va fi indisponibil pentru primul și cel de-al doilea tur preliminar al UEFA Champions League.

În cazul în care recuperarea lui Octavian Popescu nu se va complica, acesta ar putea să joace în turul al 3-lea preliminar, în eventualitatea în care FCSB va ajunge în această fază a competiției.

Prima manșă din turul 3 preliminar este programată pe data de 6 sau 7 august, în timp ce returul se va juca pe 13 august. Turul playoff-ului se va juca pe 20 sau 21 august, în timp ce returul va fi programat pe 27 sau 28 august.

Reclamă

Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League!

FCSB a primit o lovitură, înainte de preliminariile UEFA Champions League. Chiar în seara în care a primit trofeul de campioană, echipa lui Gigi Becali a aflat că nu va fi cap de serie în turul al doilea.

Roș-albaștrii lui Charalambous vor juca în preliminariile UEFA Champions League, în vară, având în vedere că au câștigat titlul în Liga 1. Totuși, misiunea se anunță a fi deosebit de dificilă pentru echipa lui Gigi Becali.

Campioana va fi cap de serie în turul 1 al preliminariilor, acolo unde poate întâlni campioane din țări precum Belarus, Slovenia, Lituania, Kazahstan, Islanda, San Marino, Luxemburg sau Gibraltar.

FCSB spera să fie cap de serie și în turul al 2-lea preliminar și avea nevoie de rezultate favorabile în campionatele din Danemarca, Grecia și Cipru.

Mai exact, titurile din aceste țări trebuiau câștigate de formații cu un coeficient european mai mic decât al echipei patronate de Gigi Becali.

Totul s-a decis însă în Cipru, acolo unde APOEL Nicosia a devenit campioană. Formația cipriotă are un coeficient european mai mare decât FCSB, iar astfel va fi cap de serie în turul al 2-lea, în timp ce roș-albaștrii vor fi repartizați în urna a 2-a.

Iată lista capilor de serie din turul al doilea UEFA Champions League:

Adversara FCSB-ului din turul 2 va veni din această listă. Evident, echipa lui Gigi Becali are și variante accesibile, dar și variante „de coșmar”.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și