Închide meniul

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Gigi Becali a răspuns pe loc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2024, 12:21

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Gigi Becali a răspuns pe loc

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a avut o ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Patronul liderului a refuzat să se despartă de Siyabonga Ngezana pentru suma menţionată mai sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Lorient este echipa care ar fi fost dispusă să achite până la 5 milioane de euro pentru fundaşul adus de Becali la FCSB pentru 600.000 de euro.

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Totuşi, francezii ar fi încercat o variantă cu mai multe bonusuri, dar şi ca suma să fie achitată în mai multe tranşe. Asta nu a fost pe placul lui Becali, care ar fi cerut 7 milioane de euro.

Asta pentru a rămâne cu un profit de aproape 5.5 milioane de euro de pe urma fundaşului sud-african. Asta ţinând cont că pe lângă suma de transfer de 600.000 de euro, Becali trebuie să mai plătească şi 10% (700.000 de euro) procent către Kaizer Chiefs.

Siyabonga Ngezana, „cucerit” de viaţa din România

Siyabonga Ngezana a fost cucerit de viaţa din România. Fundaşul sud-african de la FCSB a spus că se simte în siguranţă în Bucureşti în comparaţie cu Johannesburg. Ngezana mai are o „plăcere” vinovată în România: ciorba.

Reclamă

Siyabonga Ngezana e cel mai mare ciorbar din vestiarul FCSB-ului. ”Să facă ciorbă de perişoare!” – este primul lucru pe care trebuie să-l înveţe iubita lui după nuntă, când o va aduce în Bucureşti. Capitala e cel mai sigur loc din lume pentru sud-africanul fascinat de Bucureşti.

Siyabonga Ngezana e fermecat de viaţa sigură din Bucuresti. Sud-africanul a venit în România din Johannesburg, unul dintre cele mai nesigure oraşe din lume.

„Criminalitatea este foarte scăzută. Este atât de drăguţ, poţi să ieşi afară şi la ora 11:00 noaptea. Este foarte sigur, aici sunt oameni buni, locuri frumoase. Bucureşti este un loc frumos„, a spus Siyabonga Ngezana în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana a devenit pasionat şi de bucătăria românească. „Este o supă cu carne în ea. Ciorbă sau ceva de genul. Da, îmi place ciorba”, a mai spus sud-africanul. Un singur lucru nu-i place fundaşului de la FCSB în România. „Nu îmi place vremea din România, ninge cam mult. Nu sunt obişnuit cu zăpada şi e foarte frig„, a mai spus Ngezana.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și