Închide meniul
VIDEO & FOTO

Siyabonga Ngezana, „cucerit” de viaţa din România: „Criminalitatea este scăzută! Poţi să ieşi afară după 11 noaptea!” EXCLUSIV

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 23:27

Siyabonga Ngezana, „cucerit” de viaţa din România: „Criminalitatea este scăzută! Poţi să ieşi afară după 11 noaptea!” EXCLUSIV

Siyabonga Ngezana, "cucerit" de viaţa din România

Captură AntenaSport

Siyabonga Ngezana a fost cucerit de viaţa din România. Fundaşul sud-african de la FCSB a spus că se simte în siguranţă în Bucureşti în comparaţie cu Johannesburg. Ngezana mai are o „plăcere” vinovată în România: ciorba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana e cel mai mare ciorbar din vestiarul FCSB-ului. ”Să facă ciorbă de perişoare!” – este primul lucru pe care trebuie să-l înveţe iubita lui după nuntă, când o va aduce în Bucureşti. Capitala e cel mai sigur loc din lume pentru sud-africanul fascinat de Bucureşti.

Siyabonga Ngezana, „cucerit” de viaţa din România

Siyabonga Ngezana e fermecat de viaţa sigură din Bucuresti. Sud-africanul a venit în România din Johannesburg, unul dintre cele mai nesigure oraşe din lume.

Criminalitatea este foarte scăzută. Este atât de drăguţ, poţi să ieşi afară şi la ora 11:00 noaptea. Este foarte sigur, aici sunt oameni buni, locuri frumoase. Bucureşti este un loc frumos„, a spus Siyabonga Ngezana în exclusivitate pentru AntenaSport.

În vacanţa de sărbători, Siyabonga Ngezana a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Nu se grăbeşte să facă nuntă mare şi nici să o aducă pe fată în Bucuresti. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI NGEZANA)

Reclamă

(n.r. – De cât timp o cunoşti?) Din copilărie. Da, am crescut împreună, în acelaşi cartier. Este o persoană specială în viaţa mea„, a mai spus fundaşul de la FCSB.

Ngezana a devenit pasionat şi de bucătăria românească. „Este o supă cu carne în ea. Ciorbă sau ceva de genul. Da, îmi place ciorba”, a mai spus sud-africanul. Un singur lucru nu-i place fundaşului de la FCSB în România. „Nu îmi place vremea din România, ninge cam mult. Nu sunt obişnuit cu zăpada şi e foarte frig„, a mai spus Ngezana.

Africanii transferaţi de Gigi Becali pregătesc deja petrecerea de titlu

Africanii transferaţi de Gigi Becali, Siyabonga Ngezana şi Baba Alhassan, pregătesc deja petrecerea de titlu. Acestora li se alătură şi brazilianul Luis Phelipe. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Ngezana a anunţat care este atmosfera la echipă şi a venit cu dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimii sosiţi la FCSB se gândesc deja la petrecerea de titlu. Străinii aduşi de Becali îi fac pe plac patronului despre care a scris şi presa din Africa de Sud. Aflat de şase luni la FCSB, Ngezana a primit „botezul” în acelaşi timp cu nou-veniţii Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

Am încercat să cânt singur… toată lumea o ştie pe Rihanna. Eu nu ştiu nici măcar o piesă în română„, a spus Ngezana pentru AntenaSport.

Ne-au primit bine, nu ne tratează ca pe nişte jucători noi. Sunt pregătit să iau titlul!„, a precizat Baba Alhassan.

Luis Phelipe i-a intrat deja la inimă lui Gigi Becali. Brazilianul citeste Biblia.

Când am venit aici, foarte multă lume mi-a scris pe Instagram: ‘Bine ai venit, trebuie să dai goluri!’. E normal, pentru că FCSB este cel mai mare club din România„, a transmis brazilianul venit de la Poli Iaşi pentru 200.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și