Închide meniul

Ofertă de la un prinţ arab pentru FCSB. Gigi Becali, asaltat cu propuneri: „100 de milioane de euro cu tot cu bază!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 18:18

Reclamă
Ofertă de la un prinţ arab pentru FCSB. Gigi Becali, asaltat cu propuneri: „100 de milioane de euro cu tot cu bază!

Reacţia FRF, după "revoluţia" anunţată de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali anunţă că a primit o ofertă de la un prinţ arab pentru FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a fost asaltat cu propuneri, după ce a spus că este dispus să se retragă din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a precizat că a crescut din nou preţul. I-a cerut arabului nu mai puţin de 100 de milioane de euro pentru a-i oferi şi baza din Berceni. Iniţial, ceruse 25 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de acţiuni de la vicecampioana României. Baza clubului nu era inclusă în posibila tranzacţie.

Ofertă de la un prinţ arab pentru FCSB

Să vedem dacă iau campionatul sau nu. Acum a mai intervenit şi un prinţ arab care vrea să vină. I-am zis că dacă vrea cu tot cu bază atunci 100 de milioane de euro. Acum nu ştiu ce să fac.

Dacă nu iau titlul, o dau (n.r. pe FCSB). Nu e matematică, e o chestiune de sentimente„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Cu o zi în urmă, Gigi Becali a spus că are o ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni. Cei care au făcut oferta sunt oameni de afaceri din Turcia.

Reclamă

Patronul lui FCSB a purtat discuţii şi cu un afacerist român. Ilie Dumitrescu a intermediat o eventuală vânzare a clubului către prietenul său, Simion Apreutese.

Victor Becali, detalii despre Simion Apreutese

Victor Becali a oferit detalii despre Simion Apreutese, omul de afaceri care e pregătit să cumpere FCSB de la Gigi Becali. Acesta a vrut să achite 25 de milioane de euro pentru clubul din Berceni, dar Becali s-a răzgândit şi a cerut 40 de milioane de euro.

Victor Becali a intermedia intâlnirea de la Palat dintre Becali şi Apreutese şi susţine că omul de afaceri din Arad a venit cu gânduri serioase. În trecut, Apreutese a vrut să cumpere UTA, fiind un fan înrăit al fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu ce se va întâmpla, nu sunt oracol. Nu îl cunosc foarte bine (n.r. – pe Simion Apreutese). Eu am făcut această întâlnire la rugămintea lui Ilie Dumitrescu. Care este prieten cu el.

Nu ştiu ce se va întâmpla, nu sunt oracol. Nu îl cunosc foarte bine (n.r. pe Simion Apreutese). Eu am făcut această întâlnire la rugămintea lui Ilie Dumitrescu. Care este prieten cu el.

Omul ăsta mi s-a părut serios, care are afaceri serioase. Nu sunt în măsură să verific ce afaceri are. Pare un om serios şi interesat de fotbal. Un om care vorbeşte la obiect. Acum, contul îl ştie el. Afacerile le ştie el. Noi ştim doar aşa, ce putem afla despre un om”, a spus Victor Becali, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și