Închide meniul

Victor Becali, detalii despre Simion Apreutese, omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali: „Contul îl ştie el”

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2023, 16:19

Reclamă
Victor Becali, detalii despre Simion Apreutese, omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali: „Contul îl ştie el

Victor Becali şi-a recuperat apartamentul pe care ANAF l-a scos la licitaţie

Victor Becali, la un meci / Hepta

Victor Becali a oferit detalii despre Simion Apreutese, omul de afaceri care e pregătit să cumpere FCSB de la Gigi Becali. Acesta a vrut să achite 25 de milioane de euro pentru clubul din Berceni, dar Becali s-a răzgândit şi a cerut 40 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a intermedia intâlnirea de la Palat dintre Becali şi Apreutese şi susţine că omul de afaceri din Arad a venit cu gânduri serioase. În trecut, Apreutese a vrut să cumpere UTA, fiind un fan înrăit al fotbalului.

Victor Becali, detalii despre Simion Apreutese, omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

„Nu ştiu ce se va întâmpla, nu sunt oracol. Nu îl cunosc foarte bine (n.r. – pe Simion Apreutese). Eu am făcut această întâlnire la rugămintea lui Ilie Dumitrescu. Care este prieten cu el.

Nu ştiu ce se va întâmpla, nu sunt oracol. Nu îl cunosc foarte bine (n.r. pe Simion Apreutese). Eu am făcut această întâlnire la rugămintea lui Ilie Dumitrescu. Care este prieten cu el.

Reclamă

Omul ăsta mi s-a părut serios, care are afaceri serioase. Nu sunt în măsură să verific ce afaceri are. Pare un om serios şi interesat de fotbal. Un om care vorbeşte la obiect. Acum, contul îl ştie el. Afacerile le ştie el. Noi ştim doar aşa, ce putem afla despre un om”, a spus Victor Becali, citat de fanatik.ro.

Simion Apreutese a încercat să cumpere FCSB, dar şi Palatul lui Gigi Becali

Simion Apreutese este omul de afaceri care a încercat să cumpere atât pachetul majoritar de acţiuni de la FCSB, cât şi Palatul lui Gigi Becali. Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre negocierile pe care le-a purtat prietenul său cu latifundiarul din Pipera.

Milionarul în vârstă de 49 de ani a fost la un pas de a cumpăra şi clubul UTA Arad, dar tranzacţia a picat. Aşa a ajuns să îi facă o ofertă lui Gigi Becali pentru a ajunge patron la FCSB. Sunt şanse tot mai mici să îşi îndeplinească visul.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu l-a însoţit pe Simion Apreutese la Palat şi a vorbit despre marea surpriză de care a avut parte. Preţul pentru FCSB s-a mărit imediat de la 25 de milioane de euro la 40 de milioane de euro!

”S-a fixat această întâlnire. În nota lui Gigi, presa la poartă, la Palat la el. A terminat cu presa şi noi am intrat. Noi am plecat spre Palat cu ideea de 25 de milioane. A spus: ‘Nu mai vreau să vând că câştig campionatul şi vreau 40 de milioane’. E foarte greu să renunţe, dincolo de credinţă, merge în fiecare zi la biserică câte 2 ore şi se simte senzaţional. Eu faţă în faţă cu Gigi nu am mai stat de când am fost antrenor la FCSB.

A mai fost şi o discuţie pentru că el fusese cu o săptămână în urmă să cumpere Palatul. A fost pus la vânzare şi s-a discutat şi pe zona asta. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, a vrut să investească în oraşul natal, la Arad. Cred că este familie, biserică şi FCSB pentru Gigi. Nu cred că mai există ceva. E foarte greu. Cred că îl ţine în tonus„, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și