Închide meniul

Darius Olaru nu se gândeşte decât la revanşa cu Silkeborg: „Eram neputincios, nu puteam face nimic din faţa televizorului!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2022, 0:09

Darius Olaru nu se gândeşte decât la revanşa cu Silkeborg: „Eram neputincios, nu puteam face nimic din faţa televizorului!

Darius Olaru, uluit că a rămas fără antrenor la FCSB

Darius Olaru, într-un meci al lui FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Darius Olaru a avut prima reacţie după meciul Petrolul – FCSB, scor 0-2, din etapa a 13-a a Ligii 1. Mijlocaşul de 24 de ani nu a marcat, dar a contribuit la prima victorie fără gol primit a roş-albaştrilor din această ediţie de campionat. Darius Olaru nu se gândeşte decât la revanşa cu Silkeborg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa (45+2) şi Florinel Coman (47) au fost autorii golurilor de pe stadionul din Ploieşti, disputat cu tribunele pline. FCSB a câştigat la numai trei zile după eşecul drastic cu Silkeborg, scor 0-5.

Darius Olaru nu se gândeşte decât la revanşa cu Silkeborg. Prima reacţie după Petrolul – FCSB 0-2

„Cred că am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză. A fost o victorie meritată, ne-am dominat adversarul. Nu contează că au marcat colegii mei şi nu am făcut-o eu. Am reuşit să marcăm la sfârşitul primei reprize şi asta a contat foarte mult.

Neputincios (n.r. cum s-a simţit la meciul tur cu Silkeborg), nu puteam face nimic din faţa televizorului. Dar urmează revanşa. Avem un meci în Conference League, după o să vedem şi ce facem în campionat. Dacă vom câştiga următorul meci de acasă din Liga 1, putem fi acolo (n.r. în lupta pentru titlu)”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro.

Petrolul – FCSB 0-2. Nicolae Dică şi-a salvat postul cu prima victorie în deplasare

Petrolul – FCSB 0-2. Jucătorii lui Nicolae Dică au câştigat meciul din etapa a 13-a. A fost o victorie uriaşă obţinută de roş-albaştri, în partida de la Ploieşti, care s-a jucat cu tribunele pline.

Reclamă

Joyskim Dawa a marcat în prelungirile primei reprize. Fundaşul central a înscris, în minutul 45+2, din centrarea lui Billel Omrani. Vicecampionii României şi-au dublat avantajul chiar în startul reprizei secunde. Florinel Coman a înscris, în minutul 47, primul său gol, în Liga 1, după 673 de zile.

„Lupii” nu au reuşit să mai revină şi au cedat cu 0-2. A fost prima victorie pentru FCSB, în deplasare, în acest sezon. Mai mult, roş-albaştrii au scăpat în premieră fără gol primit în această ediţie de campionat. Cu postul ameninţat, Nicolae Dică poate răsufla uşurat.

Cu acest succes, FCSB a urcat pe locul 12 în Liga 1. Mai are şi două restanţe de disputat. Roş-albaştrii au 14 puncte, cu 3 mai puţin decât Petrolul. Galben-albaştrii au ajuns la patru meciuri la rând fără victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1

„Mbappe de România” a ieșit la rampă în debutul reprizei a doua. Coman a fost servit în fața porții de Andrei Cordea și a îndeplinit o simplă formalitate, stabilind scorul final.

Căpitanul FCSB-ului a marcat primul său gol în campionat în această seară, după 673 de zile. Florinel Coman nu mai marcase din decembrie 2020. La finalul meciului de la Ploiești, atacantul FCSB-ului s-a arătat fericit că echipa lui Nicolae Dică a reușit să obțină două victorii consecutive în Liga 1.

„Aveam mare nevoie de aceste puncte. Sperăm să o ținem tot așa. După pauza competițională am reușit să legăm două victorii și totul merge bine în campionat. Trebuia să spălăm și rușinea din Danemarca, a mers totul bine și s-au făcut lucruri bune, de la portar la atacant.

Cei care s-au dus în Danemarca și-au dorit să câștige, dar au dat de o echipă foarte bine pusă la punct de antrenor, pe un teren sintetic. Așteptăm returul și cred că vom avea o ambiție în plus după acest eșec. M-am simțit groaznic (n.r. – urmărind meciul tur cu Silkeborg la TV).

Orice jucător care intră joi va fi mult mai motivat decât la un meci normal. Au fost meciuri din 3 în 3 zile, n-am mai jucat așa de câțiva ani. Este un șoc. Pentru mine este mai bine că am rămas acasă, am fost mai odihnit. Și pentru ceilalți. Asta nu înseamnă că am intrat în vacanță, am făcut antrenamente foarte grele în timpul acela.

(N.r. – Despre golul său din Petrolul – FCSB) Nici nu vreau să mă gândesc, mă bucur că am dublat avantajul și am stat mai liniștiți. (N.r. – Primul său gol în campionat, după aproape doi ani) Da? Să vedem meciurile viitoare. Important e că am reușit să legăm două victorii în campionat, asta e important la momentul actual. E puțin pentru o echipă ca Steaua, dar sunt sigur că vom urca în clasament”, a spus Florinel Coman.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și