Închide meniul

Ofertă oficială pentru Adrian Şut de la Genk! Mijlocaşul poate pleca de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 14:59

Reclamă
Ofertă oficială pentru Adrian Şut de la Genk! Mijlocaşul poate pleca de la FCSB

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Adrian Şut

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

FCSB a primit o ofertă oficială pentru Adrian Şut. Genk, formaţie din prima ligă din Belgia, a oferit suma de două milioane de euro în schimbul mijlocaşului roş-albaştrilor, care poate pleca de la echipă în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat, în urmă cu câteva zile, că Adrian Şut va pleca de la FCSB doar în cazul în care va încasa în schimbul său suma de trei milioane de euro.

Ofertă oficială pentru Adrian Şut

Presa din Belgia a anunţat faptul că Genk îl doreşte cu insistenţă pe Adrian Şut, astfel că clubul ar fi făcut deja o ofertă oficială pe numele jucătorului.

Două milioane de euro este dispusă să plătească Genk în schimbul lui Şut, cu un milion mai puţin decât a declarat Gigi Becali că vrea în schimbul său.

Genk are nevoie de un mijlocaş central de profilul lui Adrian Şut, după ce antrenorul belgienilor este nemulţumit de prestaţiile lui Aziz Outtara şi Patrik Hrosovsky.

Reclamă

Gigi Becali nu ar spune nu unei eventuale plecări a lui Adrian Şut, după cum a afirmat recent. Patronul de la FCSB a dezvăluit că în cazul în care mijlocaşul se va despărţi de echipa sa în această vară, va face de urgenţă alte transferuri.

„Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da. Am zis 3 milioane pentru Șut”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat recent la Palat.

Andrea Compagno ar putea şi el să plece de la echipă în această vară. Tot Gigi Becali a dezvăluit faptul că atacantul italian este dorit de către o echipă din Rusia, şi cere în schimbul său suma de 1,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a mai dat afară un jucător aflat pe „lista neagră” la FCSB

Gigi Becali continuă „curăţenia de vară” şi a mai dat afară un jucător aflat pe „lista neagră” la FCSB. După ce l-a pus pe liber pe Valentin Creţu, patronul roş-albaştrilor a reziliat şi contractul lui Valentin Gheorghe.

Chiar extrema în vârstă de 26 de ani a confirmat că a acceptat propunerea de a pleca de la FCSB. Valentin Gheorghe venise în 2021 de la Astra pentru 250.000 de euro.

Gheorghe a anunţat că îşi dorea să joace mai mult şi că nu duce lipsă de oferte. Încă nu s-a hotărât dacă va continua în Liga 1.

„Le mulțumesc celor de la FCSB. M-am înțeles cu ei să terminăm. În ciuda celor apărute, să știți ca aș fi putut continua. Nu m-ar fi deranjat, dar îmi doresc să joc mai mult.

Pentru vârsta pe care o am e mai important să joc. Nu mă grăbesc să iau o decizie, țintesc să plec din nou în străinatate, însă ramâne de văzut”, a declarat Valentin Gheorghe pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și