Închide meniul
NEWS ALERT

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru Darius Olaru! Patronul FCSB, anunț categoric: „Dacă îmi dau atât, îl vând!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2022, 19:55

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru Darius Olaru! Patronul FCSB, anunț categoric: „Dacă îmi dau atât, îl vând!

Darius Olaru, despre relaţia pe care o are cu Mihai Pintilii

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Gigi Becali a anunțat că a primit o ofertă oficială în valoare de șase milioane de euro pentru Darius Olaru, însă patronul FCSB vrea să pluseze suma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să-l vândă pe Darius Olaru cu opt sau nouă milioane de euro, însă după play-off-ul Conference League. FCSB joacă azi prima manșă împotriva norvegienilor de la Viking, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru Darius Olaru

„Dacă primesc pe Olaru ofertă de 5 milioane, nu-l dau. Nici de 6 milioane. Dacă îmi dau 8-9, îl vând. A mai venit o ofertă de 6 milioane pentru Olaru, dar am zis că nu discut. Discutăm doar după meciul de joia cealaltă”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Darius Olaru este unul dintre jucătorii de bază din echipa lui Nicolae Dică. Mijlocaşul a bifat nouă partide în actualul sezon, reușind să-și treacă în cont o pasă decisivă.

5.5 milioane de euro este cota lui Darius Olaru, conform transfermarkt.com. Contractul său cu FCSB expiră în 2024.

Reclamă

Scoțienii neagă o presupusă ofertă a lui Rangers pentru Darius Olaru

În spațiul public a apărut informația că Rangers ar fi echipa care e gata să plătească 6 milioane de euro ca să-l transfere pe Darius Olaru de la FCSB.

Fraser Fletcher, un cunoscut jurnalist din Scoția și fost angajat la BBC, susține că Rangers încă nu a făcut nicio ofertă oficială pentru fotbalistul român de 24 de ani.

„În ciuda informațiilor speculate, Rangers nu a făcut o ofertă oficială pentru jucătorul lui FCSB, Darius Olaru”, a scris Fraser Fletcher, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru: „Nu m-am gândit niciodată la transfer!”

Mijlocașul FCSB-ului a lămurit și zvonurile despre un posibil transfer, asigurând că nu se gândește la acest lucru și este conectat 100% la munca depusă la clubul din Berceni.

„Nu m-am gândit niciodată la transfer, sunt aici, sunt profesionist și dau totul pentru echipă. Nu s-a pus problema, nu știu nimic (n.r. – despre oferte). (N.r. – Cât mai rămâi la FCSB?) Cât este nevoie de mine și când va veni momentul, voi pleca și eu. Dar până atunci sunt aici și voi da totul pentru echipă”, a spus Darius Olaru, după meciul FCSB – Chindia 3-2.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și