Închide meniul

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului! Câţi bani cere latifundiarul din Pipera

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2024, 11:32

Reclamă
Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului! Câţi bani cere latifundiarul din Pipera

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului

Gigi Becali, alături de Ionuţ Luţu în maşină / Antena Sport

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător aflat sub contract cu FCSB. Ianis Stoica a stârnit interesul israelienilor de la Hapoel Beer Sheva şi poate deveni coechipier cu Antonio Sefere. Atacantul împrumutat de roş-albaştri la U Cluj are cifre impresionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 21 de ani, Ianis Stoica face cel mai bun sezon din carieră. În 23 de meciuri din toate competiţiile a înscris 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive. Cota lui de piaţă a ajuns la 1 milion de euro.

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului

Ianis Stoica mai are contract cu FCSB până în 2026, dar are şansa de a primi un salariu impresionant în Israel. Totuşi, de Gigi Becali depinde plecarea lui la Beer Sheva. Potrivit fanatik.ro, latifundiarul din Pipera cere aproximativ 500.000 de euro în schimbul tânărului jucător.

Format de FCSB, Ianis Stoica a mai evoluat de-a lungul carierei la Dunărea Călăraşi, Petrolul, Metaloglobus şi Slatina. În urmă cu două sezoane a marcat 7 goluri pentru echipa lui Becali.

Hapoel Beer Sheva are şanse infime la titlu în această ediţie de campionat. După 15 etape are de recuperat 14 puncte faţă de liderul Maccabi Tel-Aviv.

Reclamă

Ianis Stoica anunţase că se simte excelent la Cluj-Napoca şi că nu visează la o revenire la FCSB.

Acum, mă gândesc să intru cu U Cluj în play-off. Apoi, poate rămân definitiv aici, nu știu ce va fi. Să intrăm în play-off, apoi vedem. Vreau și Cupa României cu Universitatea.

(n.r. dacă mai ține legătura cu cineva de la FCSB) Nu prea. Sunt aici, sunt focusat pe ce am de făcut la Universitatea. Când ești la un club, te gândești acolo, ești cu mintea și cu sufletul. Te pregătești, te antrenezi, vrei să câștigi, te rupi, oarecum, de ceea ce ai făcut înainte.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. dacă e deranjat că FCSB caută un alt atacant) Nu, nu. Poate caută alt profil, pur și simplu. Eu sunt foarte fericit aici la Universitatea Cluj. Îmi văd viitorul aici, în momentul ăsta. Sper să am rezultate cât mai bune aici”, a spus Ianis Stoica pentru flashscore.ro.

El e atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Atacantul de titlu pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB are 22 de ani şi e o maşinărie de goluri. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno, în cazul în care atacantul italian va pleca de la FCSB.

Becali e dispus să îl vândă pe Compagno pentru suma de 500.000 de euro. Gigi Becali poate aduce un atacant spaniol de 22 de ani, care joacă în campionatul din Kosovo, la FC Pristina.

Jalen Blesa are 22 de ani, iar în acest sezon la Pristina a dat 8 şi a oferit 3 pase de gol în cele 17 meciuri jucate. Becali ar putea să îl aducă la FCSB pentru suma de 200.000 de euro, scrie fanatik.ro.

Blesa este cotat de site-ul Transfermarkt la 250.000 de euro. Atacantul de 22 de ani s-a născut la Barcelona, dar are şi cetăţenie americană. Blesa va împlini 23 de ani pe 5 februarie, într-o zi în care mai sunt născuţi Hagi, Cristiano Ronaldo şi Neymar.

Un avantaj ar fi că atacantul spaniol a intrat în ultimile 6 luni de contract şi ar putea fi luat „la reducere” de Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și