Închide meniul

Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 aprilie 2024, 15:06

Reclamă
Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu!

Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu!

Juan Bauza, într-un meci pentru FCU Craiova / Profimedia Images

Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza a fost de 1.5 milioane de euro, susţine ziare.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicaţia respectivă notează că Adrian Mititelu i-a cerut 3 milioane de euro lui Gigi Becali în schimbul lui Bauza.

Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu!

Potrivit ziare.com, negocierile dintre FCSB şi FCU Craiova pentru Bauza au intrat în impas pentru că cele două cluburi nu s-au înţeles la preţ.

Becali era dispus să plătească 1.5 milioane de euro pentru vedeta argentiniană a lui Adrian Mititelu. Totodată, Becali era de acord şi să achite 1 milion de euro pe Bauza, iar Mititelu să primească 25% dintr-un viitor transfer al argentinianului.

Juan Bauza e cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro. Gigi Becali şi Adrian Mititelu au mai făcut, nu cu mult timp în urmă, o tranzacţie importantă.

Reclamă

Este vorba de transferul lui Andrea Compagno de la FCU Craiova la FCSB, în schimbul a 1.5 milioane de euro. Între timp, Compagno a plecat la chinezi, Becali încasând numai 120 de mii de euro pentru fotbalistul care era cotat de transfermarkt.com la 2.3 milioane de euro.

„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon!

Invitat la AS.ro LIVE, emisiune moderată de Dan Pavel, Dan Chilom a spus care este motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon.

FCSB e foarte aproape să cucerească titlul. „Roş-albaştrii” ar putea să devină matematic campioni chiar din etapa următoare. FCSB – Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă FCSB va câştiga în derby-ul cu Rapid, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova nu îşi vor câştiga meciurile etapa aceasta, „roş-albaştrii” vor fi matematic campioni.

(n.r.: Cum ţi se pare discuţia asta din finalul sezonului, cu Gigi Becali care câştigă titlul şi toţi antrenorii care ar trebui să îşi rupă carnetele de antrenori?) Aa, nu cred că ar trebui să îşi rupă carnetele. Aşa se lucrează la FCSB. Aşa, şi noi doi dacă am avea mulţi bani şi am antrena un club, din 10 ani de zile cred că nimerim să câştigăm un campionat.

Becali nu a câştigat în fiecare an campionatul. Din contră, l-a cam pierdut în fiecare an”

Becali nu a câştigat în fiecare an campionatul. Din contră, l-a cam pierdut în fiecare an. Dacă avem un ban şi îl aruncăm de 10 ori, o dată cade şi stema.

De 10 ori poate să cadă banul, dar o dată cade şi stema.

El a avut un sezon în care echipa lui a jucat bine, dar şi celelalte contracandidate nu au jucat nimic. Nu a mai fost CFR-ul, Rapid a depus armele de cum a intrat în play-off. La Craiova au fost eternele frământări.

El a câştigat campionatul şi l-a mai câştigat în 2015, aşa că nu cred că e un mare antrenor nici Gigi Becali. A fost anul lui”, a declarat Dan Chilom, la AS.ro LIVE.

Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”

Ioan Andone a dat verdictul în privinţa câştigătoarei campionatului din sezonul următor. „Fălcosul” e de părere că valoarea campionatului nostru va creşte.

Reclamă

Andone a lăudat venirile lui Dan Petrescu la CFR Cluj şi pe cea a lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. „Ando” e de părere că CFR Cluj va lua titlul sezonul următor, cu Petrescu pe bancă.

O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum!

Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani și a câștigat și campionate la rând. Gică Hagi va face bine anul următor. Nu știu ce va face FCSB-ul fără Coman și Olaru, o să le fie greu. Lobi (n.r.- Bogdan Lobonț) nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Lobi mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru el. Știe fotbal și are multe cunoștiințe și contacte. Eu nu cred că Marius Șumudică ar fi venit în acest moment. Nu venea dacă avea condiția pusă lui Lobonț. Eu cred că o să câștige (n.r.- titlul în sezonul următor) Dan Petrescu, doar să nu plece”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și