Închide meniul

Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 aprilie 2024, 11:01

Reclamă
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat

Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"

Ioan Andone, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Ioan Andone a dat verdictul în privinţa câştigătoarei campionatului din sezonul următor. „Fălcosul” e de părere că valoarea campionatului nostru va creşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andone a lăudat venirile lui Dan Petrescu la CFR Cluj şi pe cea a lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. „Ando” e de părere că CFR Cluj va lua titlul sezonul următor, cu Petrescu pe bancă.

Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”

O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum!

Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani și a câștigat și campionate la rând. Gică Hagi va face bine anul următor. Nu știu ce va face FCSB-ul fără Coman și Olaru, o să le fie greu. Lobi (n.r.- Bogdan Lobonț) nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Lobi mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru el. Știe fotbal și are multe cunoștiințe și contacte. Eu nu cred că Marius Șumudică ar fi venit în acest moment. Nu venea dacă avea condiția pusă lui Lobonț. Eu cred că o să câștige (n.r.- titlul în sezonul următor) Dan Petrescu, doar să nu plece”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Reclamă

„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman

Adrian Ilie i-a oferit un sfat imens lui Gigi Becali! Fostul internațional a vorbit despre situația de la FCSB și despre ce urmează pentru gruparea roș-albastră, după transferul lui Florinel Coman.

„Mbappe de România” a dezvăluit deja că va pleca de la FCSB în vară, după ce va câștiga titlul de campion. Al Duhail s-ar fi înțeles deja cu Florinel, iar formația qatareză îi va achita clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

„Eu cred că FCSB are nevoie de achiziții după ce pleacă Florinel Coman, chiar și dacă ar rămâne la FCSB. S-a văzut și la meciul cu Irlanda că Florinel Coman a avut probleme cu fundași mai buni

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, sunt câțiva jucători în campionatul României pe care dacă-i pui la FCSB, poți să faci o echipă de Europa League. Poți să-l cumperi pe Otele și să-l joci vârf, poți să mai găsești și un fundaș central care să joace lângă Chiricheș, un mijlocaș central și 2-3 jucători ca rezerve”, a spus Adrian Ilie, potrivit fanatik.ro.

Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman

Antrenorul celor de la Metz a declarat că ştirea legată de transferul jucătorului de la FCSB în Qatar este „deranjantă” şi că Florinel Coman merită mai mult.

De asemenea, el a vorbit şi despre fotbalul din zona arabă şi a anunţat că fotbalistul va avea de pierdut pe plan profesional.

„Am citit această știre puțin deranjantă. Eu așa cred, că acest băiat merită mai mult, un fotbal mai bun. Eu nu vreau să condamn, pentru că am lucrat și eu acolo, dar atunci când pui piciorul acolo, pierzi 20% din ceea ce știi, la antrenament încă 10%, la meci încă 20%…

E foarte greu și noi nu suntem suficienți de căliți. Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo? Nu știu”, a declarat Ladislau Boloni, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și