Închide meniul

Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2024, 10:24

Reclamă
Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf

Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, la finalul unui meci - Hepta

O ofertă spectaculoasă din Liga 1 a venit pe numele lui Laurenţiu Reghecampf, antrenor rămas fără echipă după despărţirea de Al-Tai din luna aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Sabău va pleca de la U Cluj în această vară, iar prima variantă a ardelenilor a fost Marius Şumudică. Acesta a anunţat clar că, în Liga 1, o va antrena doar pe Rapid.

Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf

Astfel, conform iamsport.ro, atenţia „sepcilor roşii” s-a îndreptat către Laurenţiu Reghecampf, care le-a mai antrenat în Liga 1 pe Steaua şi Universitatea Craiova.

Pentru a putea ajunge la U Cluj, Reghecampf mai are de achitat către Universitatea Craiova 200.000 de euro, după decizia luată la Comisii. El a plătit deja 100.000 de euro din amenda venită după ce a rupt contractul cu oltenii pentru a pleca la Al-Tai.

Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru susţine că nu se pune pune problema ca cele două părţi să negocieze şi a anunţat câţi bani trebuie să plătească Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Nu negociază nimeni cu mine. Hai să vă spun despre ce este vorba. Sunt două categorii de datorii. Una e de 300.000 de euro, iar alta de 180.000 (n.r – pentru un om din staff-ul lui Reghecampf).

Alta e o diferență de 9.000 și ceva de euro, pe care mi i-a dat azi în cont. Am rămas plăcut surprins. Eu i-am dat o despăgubire când a plecat, 80.000 de euro. Dacă îi spun că ai să-mi dai 300.000 de euro, iar la final ai tot atât, nu înseamnă că n-am negociat”, a declarat Mihai Rotaru, la digisport.ro.

De asemenea, Mihai Rotaru a declarat că nu se pune problema ca Laurenţiu Reghecampf să se întoarcă la Universitatea Craiova şi că, în cazul în care nu îşi va plăti datoria, acesta nu va mai putea să antreneze.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și