Închide meniul

„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 19:19

Reclamă
„Nu negociază nimeni cu mine Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul

Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta & Antena Sport

Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf. Patronul celor de la Universitatea Craiova a reacţionat după ce antrenorul de 48 de ani a declarat că a început negocierile cu acesta pentru suma pe care o are de plătit clubului, după despărţirea din toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru susţine că nu se pune pune problema ca cele două părţi să negocieze şi a anunţat câţi bani trebuie să plătească Laurenţiu Reghecampf:

„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul

„Nu negociază nimeni cu mine. Hai să vă spun despre ce este vorba.

Sunt două categorii de datorii. Una e de 300.000 de euro, iar alta de 180.000 (n.r – pentru un om din staff-ul lui Reghecampf).

Alta e o diferență de 9.000 și ceva de euro, pe care mi i-a dat azi în cont. Am rămas plăcut surprins

Reclamă

Eu i-am dat o despăgubire când a plecat, 80.000 de euro. Dacă îi spun că ai să-mi dai 300.000 de euro, iar la final ai tot atât, nu înseamnă că n-am negociat”, a declarat Mihai Rotaru, la digisport.ro.

De asemenea, Mihai Rotaru a declarat că nu se pune problema ca Laurenţiu Reghecampf să se întoarcă la Universitatea Craiova şi că, în cazul în care nu îşi va plăti datoria, acesta nu va mai putea să antreneze:

„Nu luăm în calcul o întoarcere a lui Reghecampf la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu o va plăti, nu își poate desfășura activitatea nicăieri în lume. Avem și partea civilă, pe care am făcut-o la Judecătorie.

O să ne recuperam acești bani, mai devreme sau mai târziu”, a mai spus Mihai Rotaru.

Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Antena Sport a dezvăluit lista favoriților lui Mihai Rotaru, iar printre aceștia se află și Costel Gâlcă. Acum, prietenul tehnicianului, Basarab Panduru, a dezvăluit că acesta poate fi o soluție pentru Universitatea Craiova.

„E greu să văd, că au fost antrenori despre care credeam că sunt buni pentru Craiova şi care au plecat de acolo cum au plecat. Nu ştiu dacă cineva mai e bun în momentul ăsta.

El (n.r. – Constantin Gâlcă) poate fi o soluţie. Am văzut că azi a spus că e antrenor şi că trebuie să-şi facă meseria şi întrebat dacă s-ar duce a zis că s-ar duce, că asta e meseria lui. Rădoi am zis că-i bun, Reghecampf am zis că-i bun, dar uite că nu s-a întâmplat nimic bun până la urmă.

Vorbesc cu el (n.r. – Gâlcă), dar nu spun nimic, că aşa e normal. E prietenul meu, discut orice cu el şi vorbesc cu el. Da, l-aş vedea acolo (n.r. – la Universitatea Craiova)”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și