Închide meniul

Ofertă uriașă pentru Victor Pițurcă de la o echipă din Liga 1: „Am participat la o discuție săptămâna trecută!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 15:45

Ofertă uriașă pentru Victor Pițurcă de la o echipă din Liga 1: „Am participat la o discuție săptămâna trecută!

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua

Victor Piţurcă / Hepta

Ofertă uriașă pentru Victor Pițurcă de la o echipă din Liga 1. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri incredibile despre fostul selecționer al României. Dragomir spune că Pițurcă a fost ofertat de Gigi Nețoiu pentru a veni antrenor la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Nețoiu i-a promis lui Victor Pițurcă un salariu de 500.000 de euro pe an pentru a veni antrenor la FC Voluntari. Discuția pe care au purtat/o a fost imediat după înfrângerea ilfovenilor cu Dinamo. Fostul selecționer a refuzat, însă, oferta. Nețoiu este președintele Consiliului Consultativ de la FC Voluntari.

Victor Piţurcă este liber de contract din 2020, atunci când se despărţea de Universitatea Craiova, echipă pe care a pregătit-o timp de cinci luni.

Ofertă uriașă pentru Victor Pițurcă de la o echipă din Liga 1

„Am participat la o discuție săptămâna trecută. Nețoiu, zice, ‘băi Piți, hai antrenor la Voluntari. Ai echipă la Voluntari’. I-a promis că Nețoiu îi face tot. Pierduseră acasă cu Dinamo și erau înfierbântați.

(n.r. – Îi dădea Nețoiu 500.000 de euro?) Ușor, la pas! De la el îi dă. Zice Piți ‘Du-te bă cu banii tăi de aici. Am fost vultur toată viața o să fiu cioară că vrei tu?’”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă

„Vă mai întoarceţi la echipa naţională?” Răspunsul oferit imediat de Victor Piţurcă

Fostul selecţioner susţine că ar refuza, în momentul de faţă, o propunere din partea FRF, însă dă de înţeles că pe viitor ar putea lua în calcul o revenire pe banca „tricolorilor”.

„În ultimii ani, s-au tot schimbat selecţioneri. Numele meu nu s-a luat niciodată în calcul pe acolo. Dar ca să răspund, nu ştiu în momentul acesta. Tind să spun că refuz. Dar nu ştii cum decurg lucrurile în viaţă. Eu am creat echipe la naţionale. Nu am găsit echipe”, a declarat Victor Piţurcă, pentru sptfm.ro.

Victor Piţurcă a fost selecţionerul echipei naţionale a României în trei perioade, şi i-a calificat pe „tricolori” la EURO 2008.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul a plecat de pe banca naţionalei în 2014, în timpul preliminariilor pentru EURO 2016, turneu la care de altfel „tricolori” au participat alături de Anghel Iordănescu.

Victor Piţurcă, uluit de meciurile României cu Kosovo şi Elveţia

Victor Piţurcă a fost uluit de meciurile României cu Kosovo şi Elveţia. Fostul selecţioner a vorbit despre cele două rezultate de egalitate obţinut de „tricolori” în luna iunie, în preliminariile pentru EURO 2024.

„Nu ştiu de ce ar trebui să ne fie teamă. Mă uitam la jocul primei reprezentative şi la un moment dat se uitau la cum joacă adversarul. Eu pe asta n-am înţeles-o. Chiar nu am înţeles.

Cum adică să nu faci marcaj, să nu acoperi terenul? Echipa Elveţiei, jucând într-un ritm de tango, nu juca rapid, din devieri. Pasa în stânga, dreapta. Probabil a fost o tactică de adormit adversarul, dar acum glumesc.

Părerea mea e că avem jucători cu care putem obţine rezultate bune, mai ales cum e grupa echipei de seniori. Chiar dacă Kosovo are jucători care joacă la echipe mari, bine cotate, naţionala României ar trebui s-o învingă.

Echipa Israelului are câţiva jucători în Premier League, dar părerea mea e că suntem cam la acelaşi nivel cu ei.

Echipa Elveţiei nu e Franţa, Germania, Italia, ne putem bate şi cu ei. Valoric şi ca performanţe sunt peste noi cu o clasă, dar ne putem bate cu ei şi iată că am obţinut un rezultat mare cu ei”, a mai spus Victor Pițurcă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și