Închide meniul

OFICIAL | Adrian Mutu a fost prezentat de CFR Cluj: „Bine ai venit în familia noastră”

Alex Masgras Publicat: 24 ianuarie 2024, 14:01

Reclamă
OFICIAL | Adrian Mutu a fost prezentat de CFR Cluj: „Bine ai venit în familia noastră

Adrian Mutu a fost prezentat de CFR Cluj

Adrian Mutu, prezentat de CFR Cluj / Profimedia

OFICIAL | Adrian Mutu a fost prezentat de CFR Cluj. La doar câteva ore după ce au anunţat despărţirea de Andrea Mandorlini, oficialii formaţiei din Gruia au făcut anunţul legat de noul antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a bătut palma cu CFR Cluj şi este, de astăzi, noul antrenor al echipei.

OFICIAL | Adrian Mutu a fost prezentat de CFR Cluj

„Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu!

Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit!

Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România!

Reclamă

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!

Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!

Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a anunţat CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci al lui Adrian Mutu va fi pe teren propriu, cu FC Voluntari. Pentru echipa din Gruia urmează apoi meciul de pe Ilie Oană cu Petrolul şi duelul de pe teren propriu cu Rapid, fosta echipă a lui Mutu.

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Dan Şucu după ce a bătut palma cu Neluţu Varga şi semnează cu CFR Cluj!

Adrian Mutu a plecat de la Rapid chiar înainte de startul campionatului, pentru a semna cu Neftci Baku, pe un salariu mai mare. Între timp, Mutu s-a despărţit de echipa din Azerbaidjan şi a avut un mesaj pentru giuleşteni:

„Peste două etape vom juca împotriva lor. Cum să fie… Eu îi mulțumesc frumous lui Dan Șucu. Rapidul are 36 de puncte și e la egalitate de puncte cu CFR-ul în momentul ăsta.

Undeva mă bucur că o să jucăm acasă. Pe Giulești ar fi fost mai greu. Dar e ciudat puțin pentru că îți dai seama că am rămas un simpatizant al Rapidului. E normal. Și o să rămân și de-acum încolo indiferent unde voi fi.

Dar asta e viața noastră a antrenorilor. Probabil asta nu va conta la acel meci și sper ca echipa mea să obțină punctele puse în joc. Atâta timp cât nu jucăm unul contra celuluilalt bineînțeles că eu simpatizez Rapidul sau dacă concurează contra mea, nu?”, a declarat Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și