Închide meniul

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Dan Şucu după ce a bătut palma cu Neluţu Varga şi semnează cu CFR Cluj!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 ianuarie 2024, 13:00

Reclamă
Mesajul lui Adrian Mutu pentru Dan Şucu după ce a bătut palma cu Neluţu Varga şi semnează cu CFR Cluj!

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Dan Şucu după ce a bătut palma cu Neluţu Varga şi semnează cu CFR Cluj!

Adrian Mutu şi Dan Şucu / colaj Profimedia Images, Hepta

CFR Cluj s-a despărţit astăzi oficial de Andrea Mandorlini. „Briliantul” are calea liberă către formaţia ardeleană. Iată mesajul lui Adrian Mutu pentru Dan Şucu după ce a bătut palma cu Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a plecat de la Rapid chiar înainte de startul campionatului, pentru a semna cu Neftci Baku, pe un salariu mai mare. Între timp, Mutu s-a despărţit de echipa din Azerbaidjan.

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Dan Şucu după ce a bătut palma cu Neluţu Varga şi semnează cu CFR Cluj!

Peste două etape vom juca împotriva lor. Cum să fie… Eu îi mulțumesc frumous lui Dan Șucu. Rapidul are 36 de puncte și e la egalitate de puncte cu CFR-ul în momentul ăsta.

Undeva mă bucur că o să jucăm acasă. Pe Giulești ar fi fost mai greu. Dar e ciudat puțin pentru că îți dai seama că am rămas un simpatizant al Rapidului. E normal. Și o să rămân și de-acum încolo indiferent unde voi fi. 

Dar asta e viața noastră a antrenorilor. Probabil asta nu va conta la acel meci și sper ca echipa mea să obțină punctele puse în joc. Atâta timp cât nu jucăm unul contra celuluilalt bineînțeles că eu simpatizez Rapidul sau dacă concurează contra mea, nu?”, a declarat Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini! Mesajul transmis de formaţia din Gruia

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Andrea Mandorlini! La câteva zile după înfrângerea de pe terenul lui FC Botoşani şi anunţul că antrenorul italian nu va mai continua pe banca tehnică, formaţia din Gruia a anunţat prin intermediul unui comunicat că a ajuns la un acord cu Andrea Mandorlini în privinţa încetării colaborării.

Andrea Mandorlini revenise la CFR Cluj în această vară, la aproape 13 ani după ce a mai antrenat fosta campioană a României.

Clubul CFR Cluj i-a mulţumit antrenorului italian pentru munca depusă şi pentru seriozitatea cu care şi-a desfăşurat activitatea. În 27 de meciuri pe banca formaţiei din Gruia în acest sezon, el a bifat 11 victorii, 9 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă”

„Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini!

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea!

Grazie, Mister!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Neluţu Varga: „Ne-am înţeles cu Adrian Mutu. El va fi antrenorul echipei”

Neluţu Varga a făcut un anunţ despre Adrian Mutu. Patronul lui CFR Cluj a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mutu şi că acesta va prelua banca CFR-ului. Neluţu Varga nu a vrut să dea detalii despre durata contractului, precizând că aceste detalii vor fi stabilite ulterior.

Am vorbit cu Mutu. Ne-am înţeles, da. Astea sunt detalii pe care mâine le vom stabili (n.r.: durata contractului şi alte aspecte legate de contract), dar am stabilit că el va fi. Detaliile contractuale le discutăm mâine”, a declarat Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Anterior, Neluţu Varga a anunţat că îl demite pe italianul Andrea Mandorlini în urma înfrângerii cu 1-0 cu FC Botoşani. CFR Cluj ar putea ajunge din nou la 11 puncte în spatele FCSB-ului, în cazul în care „roş-albaştrii” vor câştiga meciul cu UTA de mâine seară.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 VIDEOCanada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 au fost în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 Vezi toate știrile
Citește și