Închide meniul

OFICIAL | Alexandru Crivac a semnat cu Rapid. Al nouălea transfer realizat de giuleşteni în acest sezon

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 17:32

OFICIAL | Alexandru Crivac a semnat cu Rapid. Al nouălea transfer realizat de giuleşteni în acest sezon

Alexandru Crivac

Alexandru Crivac/ Facebook FC Rapid 1923

Alexandru Crivac a semnat cu Rapid. Mijlocaşul de 20 de ani se va alătura lotului condus de Adrian Mutu, fiind al nouălea transfer realizat de giuleşteni în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid continuă să se întărească, după startul bun de sezon. Trupa lui Adrian Mutu a obţinut două victorii, din primele trei etape „de foc”. Giuleştenii le-au învins pe FCSB şi Universitatea Craiova, pierzând la limită în prima etapă, cu CFR Cluj.

Alexandru Crivac a semnat cu Rapid

Alexandru Crivac a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu trupa vişinie. Acesta este fiul fostului mijlocaş Iulian Crivac, care a evoluat pentru Rapid în sezonul 2000-2001.

Noul jucător al Rapidului a fost convocat la naţionalele U15, U16, U17, U18 şi U20 ale României. Totodată, Crivac a câştigat Liga Elitelor U17 şi U19 la Academia Hagi. În Liga 1, mijlocaşul a evoluat pentru FC Argeş, de unde a şi venit la Rapid.

În sezonul trecut, Alexandru Crivac a debutat pentru piteşteni în prima ligă, chiar în ultima etapă. În actuala stagiune de Liga 1, mijlocaşul nu a făcut parte din lotul lui FC Argeş în primele trei etape.

Reclamă

„Alex Crivac (20) este noul mijlocaș al Rapidului

Fiul fostului mijlocaș al Rapidului Iulian Crivac a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Rapid, este un club important din România. Îmi doresc să evoluez cât mai mult, să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele. Știu că

Reclamă 4 / 0/3

este o atmosferă foarte bună la Rapid, suporterii sunt incredibili și abia aștept să debutez în fața lor” „, a fost mesajul postat de oficialii celor de la Rapid, pe contul oficial.

Următoarea partidă pentru Rapid este chiar cu fosta echipă a lui Alexandru Crivac, FC Argeş. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, în Giuleşti.

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid, după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB. Giuleştenii au un început foarte bun de sezon, iar Adrian Mutu va mai primi cel puţin doi jucători.

„Am fost foarte mulţumit. A fost o victorie importantă, jocul arată bine. E un sezon foarte frumos. Suporterii noştri ştiţi cum sunt. Va fi un sezon interesant. Suntem mai aproape să încheiem un transfer. Unul sigur, se poate şi al doilea. Am vorbit cu Mutu şi ştim bine ce să aducem. Este o strategie. La noi nu facem ce spune antrenorul. Va fi frumos în derby.

Cupa României este unul dintre obiective. Şi play-off-ul este obiectivul. În afară de cele trei echipe care au fost mereu în faţă mai sunt Sepsi, UTA, Farul. Va fi o bătălie strânsă. Mutu nu a fost primit bine, dar a demonstrat. Sunt convins că suporterii sunt mulţumiţi şi fericiţi. E unul dintre cei mai buni din România„, a declarat Victor Angelescu, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după Universitatea Craiova – Rapid 0-1

Adrian Mutu a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Antrenorul giuleștenilor are mare încredere în elevii săi și spune că nu pregătește niciun meci la egal.

Rapid a învins Universitatea Craiova în Bănie, după ce în etapa precedentă a reușit să răpună marea rivală, FCSB, în Giulești, cu 2-0.

Reclamă

„A fost un meci dificil, muncit, băieții au dat dovadă și azi de o atitudine extraordinară, de un spirit de luptă incredibil, ceea ce mă mulțumește foarte mult. Îi felicit, e victoria lor. Și-au dorit-o, au arătat asta pe teren și până la urmă fotbalul ne-a răsplătit. Ne bucurăm că am trecut de două derby-uri cu brio (n.r. – cu FCSB și Universitatea Craiova).

Campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să facem lucrurile bune pe care le facem în momentul ăsta. Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul, pentru asta trebuie să avem continuitate în victorii și asta ne dorim.

În pregătirea meciului nu joc niciodată la egal. Noi, Rapidul, nu jucăm la egal. Bineînțeles, ca antrenor mă gândesc cum pot să profit de anumite slăbiciuni ale adversarului și să câștig acest meci. Niciodată nu m-am gândit cum să joc un meci la egal. Nu este mentalitatea mea și nu este nici în mentalitatea echipei și în filozofia clubului”, a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și