Închide meniul

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB: „Am vorbit cu Mutu şi ştim bine ce să aducem!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 12:07

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB: „Am vorbit cu Mutu şi ştim bine ce să aducem!

Adrian Mutu a vorbit despre obiectivele Rapidului

Victor Angelescu şi Adrian Mutu, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid după victoriile cu Universitatea Craiova şi FCSB. Giuleştenii au un început foarte bun de sezon, iar Adrian Mutu va mai primi cel puţin doi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa României şi play-off-ul sunt obiectivele „Briliantului” în anul centenarului. Astfel, coducerea din Giuleşti nu pierde timpul şi aduce noi jucători.

Victor Angelescu anunţă transferuri noi la Rapid

„Am fost foarte mulţumit. A fost o victorie importantă, jocul arată bine. E un sezon foarte frumos. Suporterii noştri ştiţi cum sunt. Va fi un sezon interesant. Suntem mai aproape să încheiem un transfer. Unul sigur, se poate şi al doilea. Am vorbit cu Mutu şi ştim bine ce să aducem. Este o strategie. La noi nu facem ce spune antrenorul. Va fi frumos în derby.

Cupa României este unul dintre obiective. Şi play-off-ul este obiectivul. În afară de cele trei echipe care au fost mereu în faţă mai sunt Sepsi, UTA, Farul. Va fi o bătălie strânsă. Mutu nu a fost primit bine, dar a demonstrat. Sunt convins că suporterii sunt mulţumiţi şi fericiţi. E unul dintre cei mai buni din România, a declarat Victor Angelescu, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după Universitatea Craiova – Rapid 0-1

Adrian Mutu a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Antrenorul giuleștenilor are mare încredere în elevii săi și spune că nu pregătește niciun meci la egal.

Reclamă

Rapid a învins Universitatea Craiova în Bănie, după ce în etapa precedentă a reușit să răpună marea rivală, FCSB, în Giulești, cu 2-0.

„A fost un meci dificil, muncit, băieții au dat dovadă și azi de o atitudine extraordinară, de un spirit de luptă incredibil, ceea ce mă mulțumește foarte mult. Îi felicit, e victoria lor. Și-au dorit-o, au arătat asta pe teren și până la urmă fotbalul ne-a răsplătit. Ne bucurăm că am trecut de două derby-uri cu brio (n.r. – cu FCSB și Universitatea Craiova).

Campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să facem lucrurile bune pe care le facem în momentul ăsta. Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul, pentru asta trebuie să avem continuitate în victorii și asta ne dorim.

Reclamă 4 / 0/3

În pregătirea meciului nu joc niciodată la egal. Noi, Rapidul, nu jucăm la egal. Bineînțeles, ca antrenor mă gândesc cum pot să profit de anumite slăbiciuni ale adversarului și să câștig acest meci. Niciodată nu m-am gândit cum să joc un meci la egal. Nu este mentalitatea mea și nu este nici în mentalitatea echipei și în filozofia clubului.

Adrian Mutu: „Mă bucur că lumea vede că Rapid e o ‘fortăreață’ pe faza defensivă!

Mă bucur că lumea vede că Rapid e o ‘fortăreață’ pe faza defensivă. Așa trebuie să fie o echipă de fotbal, să ținem tabela la 0 în dreptul adversarului. Iar în ceea ce privește faza de atac, eu cred că Rapid a avut multe momente în care a jucat fotbal, am avut ocazii de a înscrie și am înscris.

În astfel de meciuri apar jucători care fac diferența. Iar în această seară noi l-am avut pe Alex Ioniță, care a făcut diferența după o acțiune colectivă, dar fructificată la maximum de el cu o execuție cu piciorul drept, nefiind piciorul lui de bază.

Alex se află într-o formă extraordinară și sper să continue să crească de la meci la meci. De mâine uităm, rămânem cu picioarele pe pământ și ne gândim la meciul cu FC Argeș. Mă aștept la un meci dificil pe Giulești”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și