Închide meniul

OFICIAL | Alexandru Mățan a semnat cu Rapid. „Mi s-a făcut pielea de găină pe Giulești! E cea iubită echipă din România”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 17:54

OFICIAL | Alexandru Mățan a semnat cu Rapid. „Mi s-a făcut pielea de găină pe Giulești! E cea iubită echipă din România

Alexandru Mățan a semnat cu Rapid

Alexandru Mățan, la prezentarea la Rapid / Facebook

Alexandru Mățan a fost anunțat oficial în calitate de nou jucător al celor de la Rapid. Jucătorul de 22 de ani a oferit primele declarații la noua echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mățan a fost împrumutat de Rapid de la Columbus Crew până în ianuarie 2023, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Alexandru Mățan a semnat cu Rapid

„Sunt foarte bucuros să ajung la Rapid, este o oportunitate foarte importantă pentru mine. Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din România, dacă nu cea mai iubită, și abia aștept să joc și să cunosc acești fani minunați.

Nu am avut o situație foarte bună de când a început campionatul, dar am vorbit cu Mister, m-a convins și cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Adi Mutu?

Am fost sâmbătă pe Giulești și mi s-a făcut pielea de găină, au niște cântece… Fanii nu se repetă timp de 90 de minute, n-am mai întâlnit așa ceva. Sper să ne susțină pe tot parcursul sezonului și să îi facem fericiți”, a spus Alex Mățan, conform fcrapid.ro.

Reclamă

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu

Rapid are trei victorii consecutive, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova şi 2-1 cu FC Argeş. Totuşi, Adrian Mutu nu se gândeşte la titlu. Gigi Becali nu e impresionat de startul de sezon al giuleștenilor.

”Nu vreau să se supere cei de la Rapid pe mine, au valoare, nu zic nu, dar nu au valoare pentru a câștiga un campionat. Vor ajunge în play-off, dar tot noi cu CFR Cluj și Universitatea Craiova ne vom bate.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are și un antrenor foarte bun, se vede că știe să-și mobilizeze jucătorii, dar ai nevoie de mai mult pentru a fi campion”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Jucătorii transferați de Rapid în această vară

Alex Mățan este al 9-lea transfer reușit de Rapid în această vară.

Marko Dugandzic – adus de la CFR Cluj
Florin Ștefan – adus de la CFR Cluj
Jayson Papeau – adus de la Warta Poznan
Andrei Ciobanu – adus de la Farul Constanța
Valentin Costache – adus de la CFR Cluj
Paul Iacob – adus de la Chindia
Damien Dussaut – adus liber de contract după despărțirea de Farul
Alexandru Crivac – de la Farul Constanța

Recomandări
  • Alexandru Mățan a semnat cu Rapid
  • Primele declarații la noua echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și