Închide meniul

OFICIAL! Alexandru Mitriţă nu va juca cu FCSB! Bancu şi Screciu, rezerve. Chiricheş, titular pentru al doilea meci consecutiv

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 19:01

OFICIAL! Alexandru Mitriţă nu va juca cu FCSB! Bancu şi Screciu, rezerve. Chiricheş, titular pentru al doilea meci consecutiv

OFICIAL! Alexandru Mitriţă nu va juca cu FCSB

Alex Mitriţă, după ce a marcat în poarta Rapidului / Captură Digi Sport

Este oficial faptul că Alexandru Mitriţă nu va juca cu FCSB. Bancu şi Screciu sunt rezerve la echipa lui Petev. De cealalată parte, Vlad Chiricheş va juca al doilea meci ca titular după revenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a confirmat faptul că Alexandru Mitriţă nu va juca în derby-ul de titlu cu FCSB. Starul oltenilor nu s-a refăcut după accidentarea suferită în meciul din Cupa României cu Oţelul.

OFICIAL Alexandru Mitriţă nu va juca cu FCSB

Cei doi jucători de naţională de la Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu şi Vladimir Screciu, sunt rezerve. De cealaltă parte, Vlad Chiricheş este titular pentru al doilea meci consecutiv la FCSB. Astfel, Elias Charalambous a decis să joace cu Chiricheş şi să îl lase pe banca de rezerve pe Dawa.

Vlad Chiricheş se gândeşte doar la victorie, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Vlad Chiricheş se gândeşte doar la victorie, înaintea derby-ului dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Fundaşul roş-albaştrilor a transmis că duelul cu oltenii va fi unul extrem de dificil, pe care însă roş-albaştrii trebuie să-l câştige.

Vlad Chiricheş a prefaţat derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a declarat convins că partida de pe Arena Naţională va fi una „de foc”. Experimentatul fundaş a subliniat că oltenii formează o echipă foarte bună, deşi au pierdut calificarea în semifinalele Cupei României, în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Chiricheş a mai transmis că FCSB trebuie să se impună în faţa Universităţii Craiova, pentru a-şi mări astfel avansul în fruntea primei ligi.

„Este un meci important și foarte greu. Poate oamenii nu îl văd atât de greu pentru că se gândesc că cei de la Craiova au pierdut meciul cu Oțelul, dar eu spun că este o echipă foarte bună și trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte bun ca să câștigăm”, a declarat Vlad Chiricheş, conform digisport.ro.

Vlad Chiricheş a revenit în primul 11 al FCSB-ului etapa trecută. Acesta a fost titularizat, după şapte luni de pauză, şi i-a luat locul în primul 11 lui Joyskim Dawa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și