Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat despărţirea de Daniel Graovac. Fundaşul a fost transferat în prima ligă din Turcia

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 8:43

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat despărţirea de Daniel Graovac. Fundaşul a fost transferat în prima ligă din Turcia

Daniel Graovac

Daniel Grovac/ Facebook CFR Cluj

  • CFR Cluj a anunţat despărţirea de Daniel Graovac
  • Fundaşul a fost transferat în Turcia

CFR Cluj a anunţat despărţirea de Daniel Graovac. Fundaşul campioanei a semnat deja cu noua sa echipă din prima ligă din Turcia, Kasimpasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Graovac, fundaşul central de 29 de ani, a evoluat în Liga 1 timp de 3 ani. Pentru Astra, a bfat două stagiuni, între 2019 şi 2021, când a fost transferat sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a anunţat despărţirea de Daniel Graovac

CFR Cluj a anunţat, printr-o postare pe conturile oficiale, despărţirea de Daniel Graovac. Fundaşul a bifat cinc prezenţe în actualul sezon, fiind pe teren şi în returul dramatic cu Pyunik Erevan, din preliminariile Champions League.

Reclamă

„Mulțumim, Daniel Graovac! Cluburile CFR 1907 Cluj și Kasimpasa SK au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Daniel Graovac în Turcia!

Venit în Gruia în iulie 2021, fundașul de 29 de ani a bifat 42 de meciuri pentru CFR Cluj! Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră”, a fost mesajuş postat pe contul oficial de către cei de la CFR Cluj.

Reclamă

Daniel Graovac a fost transferat în Turcia, de către Kasimpasa. Noua formaţie a bosniacului evoluează în primul eşalon din Superlig, terminând sezonul trecut pe locul 14.

”Amenințat” cu demiterea, Dan Petrescu se ține tare

Dan Petrescu a lămurit situația sa la CFR Cluj. Potrivit informațiilor apărute înaintea returului cu Şahtior Soligorsk, postul antrenorului ar fi fost în pericol. Totuși, acesta nu se teme de o eventuală demitere.

Reclamă 4 / 0/3

”Mai am 2 ani contract. Nu voi pleca indiferent ce va fi, decât dacă clubul decide că nu mai sunt capabil. Nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă. Dacă voi fi dat afară, nu am ce să fac.

Dacă pierzi un meci, nu se știe, dar eu nu voi pleca decât dacă voi fi dat afară. Vreau să duc contractul la capăt, sper să reușesc”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj a fost lămurit de oficialii campioanei României înaintea meciului retur cu Șahtior Soligorsk, din Gruia.

Cristi Balaj, președintele formației ardelene, a asigurat că “Bursucul” va continua pe banca tehnică indiferent de deznodământul din această seară.

“Nu s-a discutat un asemenea subiect în cadrul clubului. Nu avem discuții cu niciun alt antrenor. Pentru noi, Dan Petrescu e antrenorul echipei.

Nu s-a analizat un asemenea subiect și dacă ei (n.r. – Dan Petrescu și Neluțu Varga) ar fi discutat separat un asemenea subiect, precis aș fi fost informat. Acum ne concentrăm doar să ne calificăm”, a spus Cristi Balaj, pentru Digi Sport.

Dan Petrescu: „Sunt praf! E o victorie tragică!”

Dan Petrescu a fost băgat în depresie după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. „Bursucul” a dezvăluit că Gabriel Debeljuh nu va mai juca în 2022, după ce s-a accidentat. De asemenea, antrenorul se plânge de programul încărcat al campioanei României.

„Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferență între noi și ei. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni și am avut un portar bun. Avem o veste tristă, foarte tristă, d-aia sunt praf. În toate meciurile câștigate a trebuit să plătim ceva, ba penalty, ba am terminat în 10 oameni.

Acum am pierdut un jucător, din ce am înțeles are ceva la încrucișate, cred că 6 luni va fi out Debeljuh. N-am cum să fiu fericit. E foarte greu să-l înlocuim pe golgheterul nostru, mai ales acum, când nu mai găsim atacanți. Victoria e importantă, dar peste două zile avem meci. Să vedem ce jucători recuperăm în atac, suntem foarte subțiri”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Şahtior Soligorsk.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”