Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj își betonează apărarea! Fundașul prezentat de echipa lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2022, 15:01

OFICIAL | CFR Cluj își betonează apărarea! Fundașul prezentat de echipa lui Dan Petrescu

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

CFR Cluj a anunțat oficial transferul lui Niakate Abdoulaye, 22 de ani, venit liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niakate Abdoulaye a jucat ultima dată pentru San Pedro, echipă care a terminat pe locul al treilea în campionatul din Coasta de Fildeș.

CFR Cluj l-a transferat oficial pe Niakate Abdoulaye

„Bine ai venit, Niakate Abdoulaye! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Niakate Abdoulaye, un fundaș central în vârstă de 22 ani din Coasta de Fildeș, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, se arată în anunțul oficial postat de CFR Cluj.

În această vară, CFR Cluj i-a mai adus pe Vito Hammershoy-Mistrati (Randers), Karlo Brucic (Koper), Christopher Braun (FC Botoșani), Karlo Muhar (Lech Poznan), Denis Kolinger (Vejle BK) și Jefte Betancor (Farul).

Reclamă

Dan Petrescu: „Să se ferească toţi de noi”

Dan Petrescu a transmis un avertisment pentru rivale după CFR Cluj – Rapid, scor 1-0, meci din prima etapă a Superligii. Antrenorul campioanei României este convins că victoria dramatică obţinută în Gruia este doar începutul unei serii spectaculoase de victorii.

Eu niciodată nu le zic jucătorilor să se retragă, pentru că nu îmi place. Sunt ceva probleme fizice, am schimbat iar aproape toată echipa. În rest i-am schimbat aproape pe toţi. E o victorie incredibilă de moral, superbă pentru noi toţi. Sunt convins că a fost bine aşa, se va întoarce norocul spre noi.

Mă ştiţi foarte bine cum sunt, vreau mereu să câştig. Dar cel mai fericit sunt pentru patronul nostru. Am comunicat mereu şi îmi doresc din tot sufletul să fie cât mai aproape de echipe. Mie mi-e dor de el!

Reclamă 4 / 0/3

Noi trebuie să ne calificăm în grupe şi să luăm campionatul. Dacă ajungem în grupele Conference League nu e aşa rău. Am mare încredere în băieţi. Noi am jucat foarte bine şi am pierdut. Echipa a jucat foarte bine. Echipa din Armenia poate să joace foarte bine în play-off la noi, nu e o declaraţie făcută la mişto. E o victorie de moral„, a declarat Dan Petrescu, după CFR Cluj – Rapid 1-0.

CFR Cluj e gata de „dubla” cu Inter Club d’Escaldes, în turul secund preliminar de Conference League. Între disputele campioana din Andorra, care este o echipă semi-profesionistă, ardelenii se vor duela cu FC U Craiova 1948.

CFR Cluj are datorii uriașe

În urma eliminării în turul 1 preliminar al Champions League, CFR Cluj a pierdut câteva milioane de euro, bani cu care Neluțu Varga spera să mai salveze situația critică de la club.

Conducătorii clubului din Gruia au publicat bilanțul oficial și sunte temeri mari în privința modului în care vor reuși să fie plătite. Potrivit digisport.ro, CFR are o „gaură” în buget de 129.856.351 de lei (n.r. 26.280.000 de euro).

Doar în 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

Situația este surprinzătoare, în condițiile în care CFR Cluj a încasat, în 2021, în jur de 11 milioane de euro de la UEFA. În aceste condiții, clubul din Gruia ar putea a doua oară în insolvență.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și