Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL. CFR Cluj s-a despărțit de Runar Mar Sigurjonsson! Anunțul campioanei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 mai 2022, 14:36

OFICIAL. CFR Cluj s-a despărțit de Runar Mar Sigurjonsson! Anunțul campioanei

Runar Mar Sigurjonsson s-a despărțit de CFR Cluj

Runar Mar Sigurjonsson, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

OFICIAL. CFR Cluj s-a despărțit de Runar Mar Sigurjonsson. Campioana a făcut anunțul în cursul zilei de sâmbătă. Mijlocașul islandez este primul jucător care părăsește formația lui Dan Petrescu după cel de-al 5-lea titlu de campioană consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Runar Mar Sigurjonsson a plecat de la CFR Cluj după un an și 3 luni. Clubul din Gruia a anunțat că cele două părți au ajuns la un acord privind încheierea colaborării.

OFICIAL. CFR Cluj s-a despărțit de Runar Mar Sigurjonsson

„Mulțumim, Runar Mar Sigurjonsson!

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Runar Mar Sigurjonsson au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Venit la CFR Cluj de la FC Astana în februarie 2021, mijlocașul islandez a bifat 37 de meciuri în tricoul echipei noastre și a marcat 8 goluri.

Reclamă

Îi mulțumim lui Runar pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

Dan Petrescu, analiză „la sânge” a lotului lui CFR Cluj

CFR Cluj și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022 şi va ataca din nou grupele UEFA Champions League. Dan Petrescu a făcut o analiză a lotului şi a anunţat ce fotbalişti îşi doreşte.

„Avem o idee ce jucători vrem. A plecat Susic, care termină contractul. Omrani și Hoban pleacă, termină contractul. Dimitrov, Lovro și Neguț au venit împrumut, termină împrumutul.

Reclamă 4 / 0/3

Deja sunt foarte mulți jucători care termină contractul și pleacă. Acum trebuie să ne orientăm, să luăm 7-8 jucători. Vreau fotbaliști care au jucat anul trecut și care au mai câștigat trofee înainte”, a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj la scurt timp după câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv. Antrenorul campioanei României a primit o ofertă excelentă şi poate oricând să plece din Gruia.

Totuşi, ardelenii nu au de ce să se teamă. CFR Cluj va juca în preliminariile UEFA Champions League, iar Dan Petrescu vrea să ajungă în grupele competiţiei. „Dacă vrei, vă arăt telefonul. E o ofertă foarte mare. Dacă vreau, mâine pot să plec. Plătesc clauza și plec. Oferta e în buzunar, dar dacă mă simt bine undeva și cred că pot face performanță de ce să plec?”, a dezvăluit Dan Petrescu, potrivit sursei citate anterior.

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu nu va face deplasarea la Buzău

Mulți jucători de bază ai ardelenilor au intrat deja în vacanță, deși trupa din Gruia mai are de disputat derby-ul cu FCSB, din ultima etapă a play-off-ului. Dar nu numai fotbaliștii importanți din primul „11” vor lipsi de la CFR la meciul de la Buzău, ci și însuși Dan Petrescu, anunță digisport.ro.

„Bursucul” anunțase încă de vineri că există șanse mici să facă deplasarea pentru meciul cu echipa patronată de Gigi Becali:

„Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge, dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând, nu pentru altceva, şi atunci am un virus, nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
  • OFICIAL. CFR Cluj s-a despărțit de Runar Mar Sigurjonsson
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și