Închide meniul

OFICIAL | Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele cu CFR Cluj! Adrian Mutu nu renunță la veteranii echipei

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 19:24

Reclamă
OFICIAL | Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele cu CFR Cluj! Adrian Mutu nu renunță la veteranii echipei

OFICIAL | Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele cu CFR Cluj!

Ciprian Deac şi Mario Camora / Profimedia Images

OFICIAL | Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele cu CFR Cluj! Anunțul oficial a fost făcut de reprezentanții clubului, prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu plecarea lui Andrea Mandorlini, Deac și Camora au decis că vor rămâne la club, sub comanda lui Adrian Mutu.

OFICIAL | Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele cu CFR Cluj!

Conducerea celor de la CFR Cluj a decis să le prelungească înțelegerile lui Deac și Camora, care vor rămâne în Gruia pentru cel puțin încă un sezon. Se pare că aceștia intră în planurile noului tehnician, Adrian Mutu. Plecarea lui Andrea Mandorlini a venit, astfel, ca o veste excelentă pentru cei doi jucători, care nu mai erau utilizați des de italian.

„DEAC ȘI CAMORA CONTINUĂ ÎN GRUIA

Au muncit, în fiecare zi, cu aceeași determinare. Ne-au adus bucuria pe chipuri în sute de momente, pavând drumul echipei spre succes. Ne-au arătat, în ciuda oricărui moment nefericit, că sunt luptători veritabili, adevărate modele pentru noi toți.

Reclamă

Parcursul lor nu se oprește aici! Veteranii noștri, Mario Camora și Cipri Deac rămân în Gruia pentru cel puțin încă un sezon să demonstreze, în continuare, de ce sunt capabili. Pentru echipă, pentru culori, pentru voi!

Mult succes, băieți! CFR Cluj are nevoie de spiritul vostru de învingători”, au anunțat oficialii din Gruia.

„Toată lumea mă critică” Adrian Mutu a răbufnit în prima lui conferinţă de presă ca antrenor al lui CFR Cluj

Adrian Mutu a răbufnit în prima lui conferinţă de presă ca antrenor al lui CFR Cluj. „Briliantul” le-a răspuns celor care consideră că nu va reuşi pe banca ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj se află în prezent pe locul 2 în Liga 1. Ardelenii au acelaşi număr de puncte cu Rapid, 36, aflându-se la 11 lungimi în spatele liderului FCSB.

„Nu mă interesează (n.r.: de cei care spun că nu va reuşi pe banca lui CFR Cluj). Credeți-mă, nu mi s-au dat șanse nicăieri de când sunt antrenor.

Toată lumea mă critică și în general am fost criticat și ca jucător. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic. Sunt aici și dacă sunt aici, atunci este și meritul meu, nu?”, a declarat Adrian Mutu în conferinţa de presă.

Adrian Mutu a oferit un verdict despre lupta la titlu cu FCSB, în prima lui conferinţă de presă ca antrenor al lui CFR Cluj. „Briliantul” a dezvăluit că are două obiective clare, câştigarea titlului şi a Cupei României, fiind conştient că ambele sunt greu de îndeplinit. Acesta însă are încredere maximă în formaţia pe care a preluat-o în această săptămână.

Adrian Mutu i-a luat locul lui Andrea Mandorlini pe banca lui CFR Cluj, după ce italianul a fost demis, ca urmare a eşecului suferit în duelul cu Botoşani. Mutu va debuta pe banca clujenilor în partida cu Voluntari, partidă care se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și