Închide meniul

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer: „A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română”

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 16:51

Reclamă
OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer: „A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer: "A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română"

Maxime Sivis / Facebook Dinamo Bucureşti

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer. Formaţia din Ştefan cel Mare a bătut palma cu Maxime Sivis, un fundaş dreapta de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima oară la Guingamp, în Ligue 2, Sivis a semnat cu „câinii roşii” un contract valabil până în 2026, cu opţiune de prelungire.

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer: „A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română”

Imediat după oficializarea transferului, oficialii celor de la Dinamo i-au asigurat că francezul a învăţat şi primele sale cuvinte în limba română. El este cotat la 900.000 de euro pe transfermarkt.com.

„Bine ai venit în familia Câinilor roșii, Maxime SIVIS!

Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe oficial transferul fundașului dreapta Maxime Sivis.

Reclamă
Reclamă 4

Născut în Franța, în 1998, cu rădăcini congoleze, Maxime a evoluat ultima dată pentru francezii de la Guingamp, în Ligue 2, până la finalul sezonului trecut.
34 de meciuri a bifat în campionat, marcând un gol și oferind 2 pase decisive.

Maxime a învățat deja cele mai importante cuvinte în limba română: Doar Dinamo București!

Maxime Sivis va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2026, cu opțiune de prelungire”, se arată în comunicatul de pe pagina oficială de Facebook a celor de la Dinamo.

Reclamă

Cutremur la Dinamo! Principalul acționar se retrage de la echipă

Este cutremur la Dinamo, după ce principalul acționar se retrage de la echipă. Eugen Voicu a transmis că își va ceda o parte din acțiuni, către o persoană care e dispusă să investească la clubul din Ștefan cel Mare.

Eugen Voicu deține 41% din acțiunile de la Dinamo, 8% dintre acestea fiind pe numele companiei pe care o deține. Voicu este președintele Consiliului de Administrație al societății Red&White, societate care a preluat Dinamo de la firma lui Dorin Șerdean, în iarna anului trecut.

Eugen Voicu va face un pas în spate la Dinamo, anunțând că a ajutat atât cât a putut. Acesta va face loc, în conducerea echipei, unui alt om de afaceri. Voicu a transmis că își va păstra un anumit procent din acțiunile pe care le deține deja la Dinamo.

Conform prosport.ro, Renovatio este grupul care ar putea prelua partea de acțiuni cedată de Eugen Voicu. Renovatio, prin RNV Sport, s-a implicat deja la Dinamo și a preluat 21% din acțiunile clubului, în toamna anului trecut. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, deține un procent de 27% din acțiuni.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

18:39

Dumitru Dragomir a făcut praf o candidată la titlu: „Nu e nici de locul 6”. Discurs vehement al fostului preşedinte LPF

18:23

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

18:23

Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup la volei

18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și