Închide meniul

OFICIAL | Jakub Hromada a semnat cu Rapid! Prima reacție a mijlocașului slovac: „Vom face totul ca să luăm titlul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 10:11

OFICIAL | Jakub Hromada a semnat cu Rapid! Prima reacție a mijlocașului slovac: „Vom face totul ca să luăm titlul!

Jakub Hromada a semnat cu Rapid!

Jakub Hromada, în tricoul Rapidului / fcrapid.ro

Jakub Hromada a semnat cu Rapid și este al 7-lea transfer al iernii reușit de echipa patronată de Dan Șucu. Mijlocașul slovac, cotat la 1.3 milioane de euro, a fost adus de la Slavia Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a asistat din tribună la meciul Rapid – Oțelul, scor 2-1. La 12 ore distanță a parafat înțelegerea cu giuleștenii. Dan Șucu va achita aproximativ 500.000 de euro pentru Hromada.

OFICIAL | Jakub Hromada a semnat cu Rapid

„Rapid l-a transferat pe Jakub Hromada, internațional slovac de 27 de ani, de la Slavia Praga, vicecampioana Cehiei.

Mijlocașul central a fost împrumutat până în vară la Rapid, giuleștenii având drept de cumpărare la finalul împrumutului.

Hromada, care a vizionat din tribună meciul cu Oțelul Galați, s-a declarat fericit pentru alegerea făcută și nerăbdător să debuteze în tricoul Rapidului.

Reclamă

„Sunt foarte fericit să fiu aici și să fac parte din acest club minunat. Abia aștept să-i văd pe suporteri și să cunosc pe toată lumea cât mai repede. Am văzut clipuri cu atmosfera de aici, i-am văzut aseară și pe viu și mi se pare ceva incredibil.

Mă bucur să iau parte la acest proiect și sper să ajut echipa cât de mult se poate. Vom face tot posibilul să luăm titlul sezonul acesta. Abia aștept să joc pe acest stadion, să-mi arăt calitățile și să sărbătoresc alături de suporteri la finalul partidelor”, a declarat slovacul, pentru Rapid TV.

Născut la Kosice, Jakub și-a făcut junioratul la Juventus Torino, Genoa și Sampdoria, evoluând la seniori pentru Pro Vercelli, Sampdoria, FK Senica, Viktoria Plzen, Slavia Praga și Slovan Liberec.

Reclamă 4 / 0/3

Slavia Praga (106 meciuri, 3 goluri, 4 assisturi)
Slovan Liberec (33 meciuri, 3 goluri)
FK Senica (27 meciuri, 6 goluri, 1 assist)
Viktoria Plzen (24 meciuri, 1 gol, 1 assist)
Genoa U19 (12 meciuri, 1 gol)
Juventus U19 (9 meciuri, 1 gol)
Juventus Youth League (5 meciuri)
Pro Vercelli U19 (5 meciuri)
Mijlocașul defensiv a câștigat mai multe trofee:

Campionatul Cehiei, cu Slavia Praga x2 (2019, 2021)
Cupa Cehiei, cu Slavia Praga x3 (2018, 2021, 2023)
Cupa Italiei Primavera, cu Juventus (2013)
Supercupa Italiei Primavera, cu Juventus (2013, 2014)

Hromada are 4 selecții la naționala Slovaciei, alături de care a participat la ultimul campionat european, cel din 2020, unde a evoluat în două dintre cele trei partide ale grupei, cu Spania și Polonia.

De asemenea, Jakub are selecții la toate naționalele de juniori ale Slovaciei, U15, U16, U17, U18, U19 și U21. Cu naționala U17 a participat la Campionatul Mondial U17, în 2014″, se arată pe fcrapid.ro.

Cristiano Bergodi a confirmat ultima lovitură de titlu pe care o dă Dan Șucu

La finalul meciului cu Oțelul, Bergodi a vorbit despre mijlocașul de 1.3 milioane de euro. Reacție categorică a tehnicianului italia.

Cred că Hromada e un jucător bun, cu experiență, a jucat în cupele europene, a luat trofee cu Slavia. Jucătorii slovaci se antrenează foarte bine, dau totul. Avem un lot numeros și acum depinde de mine să fac cele mai bune alegeri„, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro.

Jakub Hromada va fi al 7-lea transfer al iernii pentru Dan Șucu. I-a adus până acum pe Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi, Marian Aioani, Florent Hasani, Damjan Djokovic și Cătălin Vulturar. Burmaz are 3 goluri în 3 meciuri și i-a ajutat pe alb-vișinii să aibă maximum de puncte în 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și