Închide meniul

OFICIAL | Jayson Papeau, înlocuitorul lui Rareş Ilie la Rapid! Promisiune pentru fani: „Vom termina în primele șase echipe!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 17:17

OFICIAL | Jayson Papeau, înlocuitorul lui Rareş Ilie la Rapid! Promisiune pentru fani: „Vom termina în primele șase echipe!

Jayson Papeau, înlocuitorul lui Rareş Ilie la Rapid

Jayson Papeau, în timpul unui meci / Profimedia

Jayson Papeau, înlocuitorul lui Rareş Ilie la Rapid, a semnat oficial cu giuleştenii. Mijlocaşul le-a făcut şi o promisiune fanilor, cărora le-a transmis că echipa lui Adrian Mutu va ajunge în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 26 de ani, Jayson Papeau este un mijlocaş ofensiv francez. Ultima oară, acesta a evoluat în prima ligă din Polonia, la Warta Poznan.

Jayson Papeau, înlocuitorul lui Rareş Ilie la Rapid

„Cunosc antrenorul echipei pentru că este un jucător istoric. Cunosc și clubul pentru că, la fel, este unul cu multă istorie în spate și mă pasionează fotbalul, deci îl știam deja, deși nu i-am urmărit parcursul. Și mai știu că vom termina în primele șase echipe sezonul acesta.

Am primit câteva clipuri video cu galerie și pot spune că suporterii te fac să vrei să joci și să câștigi”, a transmis Jayson Papeau.

Fanii s-au amuzat pe seama frizurii mijlocaşului. „Dacă nu joci bine, te tundem!”, i-au transmis aceştia.

Reclamă

Opt transferuri a realizat Rapid în această vară: Paul Iacob (Chindia), Florin Ștefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Codruț Sandu (CSA Steaua), Damien Dussaut (liber) şi Marko Dugandzic (CFR Cluj).

Pentru Rapid urmează chiar derby-ul cu FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Giuleştenii au pierdut în prima etapă, scor 0-1, cu CFR Cluj. FCSB vine după remiza de pe Arena Naţională cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Marko Dugandzic a semnat cu Rapid

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

„Rapid are un nou vârf, reușind să îl transfere pe atacantul croat Marko Dugandžić, de la campioana CFR Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Dugandžić, jucător ce a jucat în prima etapă 73 de minute, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon„, se anunţă pe site-ul oficial al clubului.

Dugandzic a oferit şi primele declaraţii din postura de jucător al Rapidului. A anunţat ce obiectiv are alături de grupara alb-vişinie.

„Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine”, a declarat atacantul croat pentru sursa citată anterior..

Reclamă
Recomandări
  • ayson Papeau, înlocuitorul lui Rareş Ilie la Rapid
  • Promisiunea francezului pentru fani

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și