Închide meniul

OFICIAL | Joonas Tamm a fost prezentat la FCSB! Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu ultimul transfer

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 13:16

OFICIAL | Joonas Tamm a fost prezentat la FCSB! Gigi Becali și-a „betonat apărarea cu ultimul transfer

Joonas Tamm a fost prezentat la FCSB

Joonas Tamm a fost prezentat la FCSB / Facebook FCSB

OFICIAL | Joonas Tamm a fost prezentat la FCSB. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, este noul jucător al echipei patronate de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această vară, vicecampioana României a transferat 3 fundași centrali: Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, Rachid Bouhenna, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joonas Tamm, plecat recent de la Vorskla Poltava.

OFICIAL | Joonas Tamm a fost prezentat la FCSB!

FCSB a anunțat că Joonas Tamm a trecut cu brio vizita medicală și se va alătura lotului lui Toni Petrea începând de marți dimineață. În exclusivitate pentru as.ro, Gigi Becali a dezvăluit că fundașul estonian a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiunea de prelungire pe încă unul.

„Bine ai venit, Joonas Tamm!

FCSB anunță că fundașul Joonas Tamm a devenit, începând de luni, 11 iulie, jucătorul nostru.

Reclamă

Internaționalul estonian în vârstă de 30 de ani a efectuat vizita medicală și se va alătura lotului condus de Anton Petrea marți dimineață.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn și a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundașul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina)”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ce salariu va avea Joonas Tamm la FCSB

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia va semna pe un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat pentru www.as.ro.

Dacă roș-albaștrii vor fi mulțumiți de evoluțiile fundașului cotat la 600.000 de euro, atunci înțelegerea va fi prelungită cu încă un sezon, iar salariul va ajunge, conform gsp.ro, la 16.000 de euro.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

FCSB l-a vrut pe Ionuț Nedelcearu

Prima opțiune a celor de la FCSB pentru postul de fundaș central a fost Ionuț Nedelcearu, dar mutarea internaționalului român la vicecampioana României a picat.

MM Stoica a precizat că Nedelcearu a ținut-o pe FCSB în așteptare prea mult. Fundașul a negociat mai întâi cu formații din străinătate, iar roș-albaștrii n-au mai avut răbdare să primească decizia finală și s-au retras ei din afacere.

„Aveam o idee, că nu e corect să aduci străini să concureze pentru postul de titular. Dar nu am găsit un fundaș central român. L-am ofertat pe Nedelcearu, dar a zis că mai are niște discuții în afară. Nu puteam să îl așteptăm, chiar dacă mie îmi place foarte mult de el. Nu puteam să îl așteptăm, pentru că debutul sezonului e important”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C, la finalul stagiunii recent încheiate, şi este în căutarea unei noi echipe.

Reclamă
Recomandări
  • OFICIAL | Joonas Tamm a fost prezentat la FCSB
  • Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu ultimul transfer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 2-1. Nebunie totală! Chipciu şi-a dat autogol în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și