Închide meniul

OFICIAL | Mehmet Topal este noul antrenor de la Petrolul Ploieşti! Pe ce perioadă a semnat fostul internaţional turc

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 15:09

Reclamă
OFICIAL | Mehmet Topal este noul antrenor de la Petrolul Ploieşti! Pe ce perioadă a semnat fostul internaţional turc

Amical de lux pentru Petrolul! "Lupii" se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

Mehmet Topal / Profimedia

OFICIAL | Mehmet Topal este noul antrenor de la Petrolul Ploieşti. La 24 de ore de despărţirea de Laszlo Balint, formaţia de pe Ilie Oană a prezentat noul antrenor al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum s-a vehiuculat zilele trecute, Mehmet Topal, fostul mare internaţional turc, este noul antrenor al celor de la Petrolul Ploieşti.

OFICIAL | Mehmet Topal este noul antrenor de la Petrolul Ploieşti! Anunţul făcut de „lupii galbeni”

Potrivit „lupilor galbeni”, Topal va ajunge la Ploieşti în cursul zilei de duminică. El a semnat un contract valabil pe următorii trei ani cu Petrolul:

„Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naționalei Turciei și al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Reclamă
Reclamă 4

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul Centenar!

Bun venit, Mehmet Topal!”, a anunţat Petrolul Ploieşti, pe instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Petrolul Ploiești (@fcpetrolul.official)

Reclamă

„Sunt șocat! Încerc să îmi revin!” Laszlo Balint s-a prăbușit emoțional după ce a fost dat afară de la Petrolul!

Laszlo Balint s-a prăbușit emoțional după ce a fost dat afară de la Petrolul! Antrenorului nu i-a venit să creadă atunci când conducerea „lupilor galbeni” i-a comunicat decizia.

Balint a fost dat afară de la club după doar câteva luni, având în vedere că un grup de investitori din Turcia au intrat în conducerea echipei.

„Încerc să-mi revin… (n.r. Am fost surprinşi de plecarea dumneavoastră) Eu ce să mai spun! Sunt la fel de șocat! Am vorbit cu cineva din club, nici nu mai contează numele. Ce să discut cu turcii?, pe mine românii m-au angajat.

În România ți se poate întâmpla orice, chiar dacă îți faci bine treaba. Eu niciodată nu m-am cramponat de niște acte. Dacă nu mai sunt dorit, aia e, nu țin de scaun, cum se spune. Pe de o parte, e și vina mea. Când am acceptat să preiau Petrolul într-un moment foarte dificil, să-mi asum un mare risc, am fost de acord să punem o clauză de reziliere infimă.

Ceva-ceva se tot auzea prin oraș, dar mai degrabă pe ideea că vor veni niște parteneri noi, care să susțină clubul. Orice comentariu aș face s-ar interpreta. Nu-mi doresc decât ca Petrolul să depășească perioada asta tulbure, iar viitorii patroni să facă treabă bună. Acest club minunat are nevoie de liniște și de stabilitate, mai ales în acest an, în care sărbătorește centenarul”, a spus Balint, potrivit iamsport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și