Închide meniul

„Sunt șocat! Încerc să îmi revin!” Laszlo Balint s-a prăbușit emoțional după ce a fost dat afară de la Petrolul!

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 21:52

Reclamă
„Sunt șocat! Încerc să îmi revin! Laszlo Balint s-a prăbușit emoțional după ce a fost dat afară de la Petrolul!

Laszlo Balint s-a prăbușit emoțional după ce a fost dat afară de la Petrolul

Laszlo Balint / Profimedia

Laszlo Balint s-a prăbușit emoțional după ce a fost dat afară de la Petrolul! Antrenorului nu i-a venit să creadă atunci când conducerea „lupilor galbeni” i-a comunicat decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint a fost dat afară de la club după doar câteva luni, având în vedere că un grup de investitori din Turcia au intrat în conducerea echipei.

Laszlo Balint s-a prăbușit emoțional după ce a fost dat afară de la Petrolul

Aceștia vor începe o adevărată revoluție la Petrolul și îl vor aduce pe banca tehnică pe Mehmet Topal, un fost mare internațional turc, care nu are însă nicio experiență ca antrenor principal.

După ce a fost dat afară, Balint a recunoscut că a fost șocat și este de părere că în România un antrenor poate păți orice.

Totodată, nu a dorit să vorbească despre noua conducere a Petrolului și le-a urat succes acestora, în sezonul care urmează.

Reclamă
Reclamă 4

„Încerc să-mi revin… (n.r. Am fost surprinşi de plecarea dumneavoastră) Eu ce să mai spun! Sunt la fel de șocat! Am vorbit cu cineva din club, nici nu mai contează numele. Ce să discut cu turcii?, pe mine românii m-au angajat.

În România ți se poate întâmpla orice, chiar dacă îți faci bine treaba. Eu niciodată nu m-am cramponat de niște acte. Dacă nu mai sunt dorit, aia e, nu țin de scaun, cum se spune. Pe de o parte, e și vina mea. Când am acceptat să preiau Petrolul într-un moment foarte dificil, să-mi asum un mare risc, am fost de acord să punem o clauză de reziliere infimă.

Ceva-ceva se tot auzea prin oraș, dar mai degrabă pe ideea că vor veni niște parteneri noi, care să susțină clubul. Orice comentariu aș face s-ar interpreta. Nu-mi doresc decât ca Petrolul să depășească perioada asta tulbure, iar viitorii patroni să facă treabă bună. Acest club minunat are nevoie de liniște și de stabilitate, mai ales în acest an, în care sărbătorește centenarul”, a spus Balint, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Turcii au anunțat planurile lui Mehmet Topal la Petrolul!

Potrivit informațiilor oferite de DHA, Mehmet Topal a anunțat deja că obiectivul său, pe banca celor de la Petrolul, va fi calificarea în cupele europene.

„Mehmet Topal a transmis în declaraţia lui pentru Demiroren că este mândru că a fost ales de echipa din România. Topal a mai spus că el şi echipa lui vor să aibă succes la Ploieşti şi că obiectivul lor este participarea în cupele europene”, a notat sursa citată anterior.

Potrivit unor informații apărute recent, planul turcilor ar fi să înceapă o adevărată „revoluție” la Ploiești. Cel mai probabil, noii conducători vor încerca să aducă jucători din Turcia, pentru a forța o poziție în primele 3 locuri ale Ligii 1.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și