Închide meniul

OFICIAL | Primul transfer al iernii făcut de Universitatea Craiova! Lovitura dată de Mihai Rotaru

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 9:46

Reclamă
OFICIAL | Primul transfer al iernii făcut de Universitatea Craiova! Lovitura dată de Mihai Rotaru

Primul transfer al iernii făcut de Universitatea Craiova

Pyry Soiri a semnat cu Universitatea Craiova / Instagram Universitatea Craiova

OFICIAL | Primul transfer al iernii făcut de Universitatea Craiova! Formaţia din Bănie l-a prezentat pe Pyry Soiri, un fundaş finlandez de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soiri, care are 43 de selecţii la echipa naţională a Finlandei, a semnat un contract valabil pe 2 ani şi jumătate cu formaţia antrenată de Ivaylo Petev.

OFICIAL | Primul transfer al iernii făcut de Universitatea Craiova!

„Universitatea Craiova mută pe tabla de șah a perioadei de mercato și transferă un internațional finlandez care a evoluat ultima oară la HJK Helsinki.

Pyry Soiri a semnat cu Știința un contract valabil pe 2 ani și jumătate, va purta tricoul cu numărul 18 și va intra sub comanda lui Ivaylo Petev din debutul cantonamentului.

Noul nostru fotbalist cu 43 de prezențe în Naționala Finlandei va întări postul de fundaș dreapta, dar poate evolua și în cele două flancuri ale atacului.

Reclamă

Mult succes în tricoul alb-albastru, Pyry!”, a anunţat Universitatea Craiova, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Finlandezul a fost adus la Craiova pentru a rezolva problema fundaşului dreapta. În acest sezon, oltenii i-au folosit pe Ştefan Vlădoiu şi Mihai Căpăţînă pe această poziţie. Dacă Vlădoiu nu a dat randament, Căpăţînă a fost o imporvizaţie, postul său de bază fiind cel de mijlocaş.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 29 de ani, Pyry Soiri va semna cu Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract. Ultima sa echipă a fost HJK Helsinki, formaţie pentru care a marcat trei goluri şi a oferit patru pase de gol în 39 de partide.

Pyry Soiri are 43 de selecţii la echipa naţională a Finlandei pentru care a marcat 7 goluri. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 400.000 de euro.

Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători. Urările fotbaliștilor

În cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare de cărtre oficialii de la Universitatea Craiova, jucătorii din lotul formației s-au întrecut în mesaje de sărbători. Printre fotbaliștii care au transmis mesaje s-au numărat Andrei Ivan, Nicușor Bancu, dar și alte persoane importante de sub comanda lui Ivaylo Petev.

„Vă salutăm! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vrem să vă urăm un Crăciun fericit alături de cei dragi și un An Nou plin de realizări. Forța Știința”, a spus Nicușor Bancu.

Andrei Ivan: „Vă urez tuturor suporterilor un Crăciun fericit și un An Nou cât mai bun”. Acesta a fost urmat de Ștefan Vlădoiu: „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vreau să vă urez un Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări”.

De asemenea, și Ante Roguljic le-a vorbit suporterilor: „Salutare suporteri ai Universității Craiova! Vă urez un Crăciun și un An Nou fericit împreună cu familia! Ne vedem în curând”.

Și Vladimir Screciu, care a suferit o accidentare gravă în partida cu UTA Arad, transmis și el un mesaj: „Vă salut dragi olteni. Vă urez sărbători fericite și să ne vedem cu bine în 2024”.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și