Închide meniul

OFICIAL! Rapid l-a prezentat pe Albion Rrahmani! Prima reacţie a atacantului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2023, 16:20

Reclamă
OFICIAL! Rapid l-a prezentat pe Albion Rrahmani! Prima reacţie a atacantului

Albion Rrahmani, în extaz după FC U Craiova - Rapid 3-5

Facebook Rapid

Rapid l-a prezentat oficial pe Albion Rrahmani, atacantul care a venit de la Ballkani. În sezonul trecut, Rrahmani a marcat de 30 de ori pentru echipa din Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și-a întărit atacul cu Albion Rrahmani, golgheterul din sezonul trecut al primei ligi din Kosovo. În vârstă de 22 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane”, a transmis Rapid pe reţelele de socializare.

Rapid l-a prezentat oficial pe Albion Rrahmani

Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului. Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe.

Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici”, a declarat noul jucător al Rapidului.

Rrahmani a avut cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri!

Reclamă

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, Cartagena), Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj) şi Claudiu Micovschi (24 de an, Avellino) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Cristiano Bergodi, reacţie tranşantă despre transferul lui Micovschi

Cristiano Bergodi a fost întrebat despre transferul lui Claudiu Micovschi, şi a oferit răspunsul imediat, declarând că nu el a insistat pentru această mutare. A avut o reacţie tranşantă.

Vom avea un meci dificil împotriva unei echipe care joacă bine, are 6 puncte. Zic că va fi un meci dificil, ca de obicei în SuperLigă. Vom încerca să câștigăm, trebuie să reparăm semieșecul de acasă cu Botoșani. Dar sunt încrezător.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am avut mult timp la dispoziție pentru a regla anumite lucruri, să cunosc bine lotul și nu a fost așa ușor, mai ales că în prima etapă am jucat cu o echipă foarte bună. Apoi am câștigat și a urmat acel pas fals cu Botoșaniul, dar zic eu că vom regla lucrurile, se vor îmbunătăți toate aspectele.

Eu am venit târziu, nu caut alibi sau scuze, sunt încrezător pentru că echipa se antrenează bine. Dar am nevoie de timp pentru a implementa idei noi. Echipa a avut un lot și un sistem de joc diferit anul trecut.

(N.r. Dacă Micovschi a fost adus la solicitarea lui) Nu, pe Micovschi l-a adus clubul”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-0. Louis Munteanu a reuşit „dubla”! Jucătorii lui Gică Hagi fac show împotriva oltenilor 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” Vezi toate știrile
Citește și