Închide meniul

OFICIAL | Rapid – Petrolul a fost mutat pe Arena Naţională! Motivul din spatele deciziei luate de giuleşteni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2022, 14:20

OFICIAL | Rapid – Petrolul a fost mutat pe Arena Naţională! Motivul din spatele deciziei luate de giuleşteni

Derby-ul Rapid - Petrolul a fost mutat din Giuleşti pe Arena Naţională

Rapid a pierdut meciul tur cu Petrolul / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Derby-ul Rapid – Petrolul nu se va mai disputa pe stadionul din Giuleşti şi a fost mutat pe Arena Naţională. Meciul din etapa a 20-a a Ligii 1 este programat pe 14 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Primvus Derby” va avea loc pe cel mai mare stadion din ţară, după ce gazonul de pe Stadionul Rapid va fi schimbat. Oficialii clubului au anunţat că lucrările nu vor fi terminate la timp.

Rapid – Petrolul a fost mutat pe Arena Naţională. Anunţul oficial

RAPID – PETROLUL, PE ARENA NAȚIONALĂ. Meciul de pe 14 decembrie, dintre Rapid și Petrolul Ploiești, se va desfășura pe Arena Națională, din cauza lucrărilor de schimbare a gazonului de pe Giulești. Partida va începe la ora 19:00!„, au transmis giuleştenii pe contul de Facebook.

Până la meciul cu Petrolul, jucătorii lui Adi Mutu mai au de disputat două partide, ambele în deplasare. Au de jucat cu FC Argeş în campionat şi cu Universitatea Cluj în Cupa României.

Reclamă

Rapid este pe podium în Liga 1. Giuleştenii au intrat în vacanţă cu 33 de puncte, cu unul mai puţin decât CFR Cluj. Lider este Farul, cu 41 de puncte. Petrolul a părăsit in extremis locurile de play-off. Este despărţită doar prin golaveraj de ocupanta locului 6, FCSB.

Rapid, turneu de „5 stele” pe Arena Națională

Rapid va participa la un turneu de „5 stele” pe Arena Națională. Giuleștenii au anunțat că vor disputa un „triunghiular” cu Fiorentina și Borussia Dortmund, două nume sonore din fotbalul european. Mini-turneul din București se va disputa pe 10 decembrie.

Echipa pregătită de Adrian Mutu se va duela cu două cluburi răsunătoare din Europa. „Briliantul” își va întâlni fosta echipă, Fiorentina, pentru care a jucat în perioada 2006-2011, reușind să marcheze 69 de goluri în 143 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid va lua parte la turneul Superbet International Cup. La triunghiularul de pe 10 decembrie vor mai participa Borussia Dortmund și ACF Fiorentina.

Evenimentul va fi prezentat mâine, de la ora 13:30, în cadrul unei conferințe de presă, transmise în direct pe #RapidTV, la care vor participa Daniel Niculae (Președintele Rapidului), Adrian Mutu (antrenorul Rapidului) și reprezentanții organizatorilor”, a anunțat Rapid.

La ora actuală, Fiorentina se află pe locul 10 în Serie A, după 15 etape. De cealaltă parte, Borussia Dortmund ocupă poziția a 6-a în Bundesliga, tot după 15 runde.

Adi Mutu, marcat de înfrângerea cu Petrolul

Adi Mutu încă nu a uitat de eşecul suferit în faţa Petrolului, în meciul tur. În luna august, alb-vişiniii au pierdut la limită la Ploieşti. Gicu Grozav a marcat singurul gol în minutul 23.

Câte înfrângeri avem? Că nici nu știu, sunt prea puține. Aș fi schimbat ceva în aceste meciuri. În meciul cu Chindia au fost probleme de atitudine, nici nu am venit la serviciu. Am pierdut cu Petrolul după o gafă incredibilă a lui Moldovan, care se întâmplă la 200 de meciuri.

În meciurile pe care le-am pierdut, după părerea noastră, puteam face mai mult, dar a fost și ghinion”, a spus Mutu la digisport.ro.

Rapid a avut un program de „coşmar” înainte de pauza competiţională cauzată de meciurile de la Campionatul mondial. A remizat cu Farul (1-1) şi Universitatea Craiova (2-2) şi a cedat cu FCSB (1-3).

Reclamă
Recomandări
  • Rapid – Petrolul, pe Arena Naţională
  • Anunţul oficial al giuleştenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și