Închide meniul

OFICIAL | U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Sabău primeşte întăriri

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2024, 11:38

Reclamă
OFICIAL | U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Sabău primeşte întăriri

OFICIAL | U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Atacant de top pentru liderul Ligii 1

Ioan Ovidiu Sabău, la finalul unui meci / Profimediaimages

U Cluj a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Liderul Ligii 1 a oficializat transferul unui atacant cu cifre de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artur Miranyan vine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău din postura de jucător liber de contract. Jucătorul în vârstă de 28 de ani este golgheterul de sezonul trecut al campionatului din Armenia.

U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Bun venit, Artur Miranyan. FC Universitatea Cluj a obținut semnătura atacantului cu dublă cetățenie, armeană și ucraineană, Artur Miranyan (28 de ani). Acesta a fost golgheterul campionatului din Armenia sezonul trecut, cu 23 de goluri marcate”, se arată în comunicatul celor de la U Cluj.

Jucătorul cotat la 400.000 de euro are opt selecţii în naţionala Armeniei. Sezonul trecut a marcat pentru FC Noah 24 de goluri în cele 38 de meciuri din toate competiţiile.

Reclamă
Reclamă

Artur Miranyan se va lupta pentru un loc de titular cu Blănuţă, Thiam, Bettaieb, Tchassem şi Berto.

U Cluj este lider detaşat în Liga 1, cu 21 de puncte după primele 9 etape. Luni a învins-o pe Rapid şi şi-a păstrat invincibilitatea în această ediţie de campionat.

Răzvan Oaidă a anunţat de ce a lăsat-o pe Rapid pentru a semna cu U Cluj

Oaidă a fost titular în primele două meciuri din noul mandat al lui Marius Şumudică la Rapid. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a decis totuşi să plece din Giuleşti şi să semneze cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău.

Reclamă

Oaidă a avut o primă reacţie şi le-a transmis fanilor noii sale echipe ce aşteptări are de la acest sezon.

În primul rând mi-a plăcut tot ce se întâmplă aici, echipa cred că arată de la an la an din ce în ce mai bine. Au nişte suporteri minunaţi, este un club sănătos şi cred că se poate face performanţă.

Am discutat mai multe lucruri cu Ioan Ovidiu Sabău legate de tactică, de sistem de joc. Chestii din bucătăria proprie. Dar a fost o discuţie foarte deschisă şi foarte benefică.

Cred că U este o echipă experimentată şi are în componenţă jucători foarte experimentaţi, foarte valoroşi. În general experienţa te ajută să ai un nivel ridicat.

Sunt nerăbdător, sunt entuziasmat şi sper să fie un debut important, unul fericit şi să ne bucurăm alături de fani. Sunt foarte încântat că am ajuns aici, la Cluj, unde cred că se pot face lucruri foarte bune anul acesta. (Te gândeai că această echipă poate ajunge liderul Ligii 1, neînvinsă după 9 partide?) Fotbalul în general este imprevizibil şi în momentul în care ai o structură bine pusă la punct, un lot competitiv, poţi produce surprize mari„, a declarat Răzvan Oaidă într-un interviu pentru fcucluj.ro.

Oaidă a ajuns la Rapid în vara anului trecut, după patru sezoane petrecute la FCSB. Poate debuta la U Cluj în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și