Închide meniul

Oficialii de la CFR Cluj acuză arbitrajul, după FC Argeș – FCSB 1-2: „E viciere de rezultat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 13:14

Oficialii de la CFR Cluj acuză arbitrajul, după FC Argeș – FCSB 1-2: E viciere de rezultat!”

Oficialii de la CFR Cluj acuză arbitrajul după FC Argeș - FCSB 1-2

FC Argeș - FCSB 1-2/ Hepta

Oficialii de la CFR Cluj acuză arbitrajul după ce FCSB s-a impus în duelul cu FC Argeș, cu scorul de 2-1, în ultima etapă din Liga 1. Marius Bilașco a declarat că Andrea Compagno ar fi putut primi cartonaș roșu încă din minutul 32, după un duel cu Turda, fază la care arbitrul Marcel Bârsan a lăsat jocul să continue, fără să acorde vreun avertisment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu 2-1 în duelul cu FC Argeș, după golurile marcate de Adrian Șut și Deian Sorescu. Grație victoriei, roș-albaștrii au urcat pe locul trei în clasamentul Ligii 1, acumulând 51 de puncte, fiind peste rivalii de la Rapid.

Oficialii de la CFR Cluj acuză arbitrajul după FC Argeș – FCSB 1-2

Marius Bilașco a pus sub semnul întrebării faza petrecută în prima repriză a duelului din Trivale. La scorul de 0-0, Andrea Compagno l-a lovit cu cotul pe Grigore Turda. Arbitrul a considerat că nu este fault, iar jocul a continuat, fără ca arbitrajul video că intervină.

Astfel, directorul sportiv de la CFR Cluj susține că atacantul italian ar fi putut fi eliminat, iar rezultatul din Trivale ar fi fost altul.

„Eu aş fi fost curios care erau schimbările la FCSB dacă Andrea Compagno primea cartonaşul roşu aici. Da, FCSB a avut ocaziile mai importante, dar, dacă se acordă cartonaş roşu încă din minutul 32, s-ar putea să fie vorba şi de viciere de rezultat. Este o lovitură intenţionată”, a declarat Marius Bilașco, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno a fost integralist în victoria cu FC Argeș. Atacantul italian a ratat pe bandă rulantă, însă nu a fost schimbat de staff-ul roș-albaștrilor. A fost al treilea meci fără gol marcat de Compagno, ultima reușită având loc în derby-ul cu Farul, de la finalul lunii ianuarie.

Andrea Compagno, criticat dur după ce a ratat din toate poziţiile în FC Argeş – FCSB 1-2

Andrea Compagno a fost criticat după ce a ratat mai multe ocazii în FC Argeş – FCSB 1-2. Revenit după o accidentare, italianul a fost salvat de Şut şi Sorescu, cei doi marcatori ai vicecampioanei, în Trivale.

Totuşi, Compagno nu a scăpat de criticile lui Basarab Panduru, chiar dacă în acest sezon şi-a trecut în cont 14 goluri, cu două mai puţine decât golgheterul Dugandzic. Fostul internaţional l-a acuzat că joacă de multe ori la alibi.

Reclamă 4 / 0/3

„Compagno este mai mult şmecher decât fotbalist, se poziţionează mereu în aşa fel încat pare că n-are nicio vină, niciodată. La capitolul ăsta este cel mai bun. N-am vazut pe cineva să protejeze în aşa fel încât să nu dea nimic. Dacă e atât de şmecher de ce nu scoate penalty? El mereu ştie ce face”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Cea mai mare ocazie a lui Compagno a venit în repriza secundă, când l-a luat la ţintă pe Cătălin Straton, din doar 6 metri. Chiar şi vârful venit la FCSB pentru 1.5 milioane de euro şi-a pus cenuşă în cap.

„Se întâmplă mereu, la orice atacant. Dacă se întâmplă la cei mai buni, sigur se întâmplă și la mine. Dar e important că echipa a câștigat. E normal, sunt vârf, vreau să ajut echipa cu goluri.

Am ratat din orice poziție, dar poate la meciul viitor voi marca din orice poziție. Mă simt bine, am ajuns bine la meci, nu am scuze, vom lucra să fim mai buni meciul viitor”, a comentat Compagno după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și